Kommentarer

Media upptäcker ”plötsligt” att Joe Biden är olämplig för jobbet som president, men frågar varken om han ska avgå eller vem som styr landet, konstaterar Donald Trumps tidigare personliga taleskvinna Liz Harrington på Steve Bannons War Room.

Hon ger själv förklaringen: Media är inte uppriktiga, utan består av lögnare och bedragare som jobbar för Fake News.

Trump var ovälkommen i politiken från början just för att han är uppriktig, anser Harrington.

Donald J. Trumps resa nedför den gyllene rulltrappan förändrade mycket i det här landet. Men det kanske största av allt var att amerikaner inte längre behövde stå ut med ledare som ljög för dem.

Jag hatar att bli ljugen för, och jag tror att miljoner och åter miljoner amerikaner känner likadant. Med president Trump hade vi äntligen en kandidat som berättade sanningen. Han var den enda personen på scenen i torsdags som var sann. Allt annat var en lögn.

Att Biden har berättat en hel massa lögnaktiga rövarhistorier, och dessutom varit försvagad i flera år, har gått spårlöst förbi i media, konstaterar hon.

Svagheten har varit uppenbar för alla som velat se. Men nu när det är lov att säga det, finns det en hel del andra saker som borde ha blivit sagda, men som aldrig blev det:

Biden har snubblat upp i Air Force One i tre år. Men nu är Biden plötsligt olämplig? Om alla lögnare och bedragare i Fake News plötsligt är uppriktiga, varför kräver de inte hans avgång omedelbart? Om du inte kan kandidera till president, kan du inte bli president. Och då skulle de kanske kunna fråga vem fan det är som har styrt landet hela den här tiden?

Men de är naturligtvis inte uppriktiga. De läser ett manus.

Det handlar om ett ruttet system som inte har någon användning för Biden längre, tror Harrington:

Så förlåt mig om jag inte är överlycklig över Bidens fall. Biden var alltid irrelevant. Han är bara ytterligare en korrupt, senil marionett i en lång rad av korrupta marionetter. En galjonsfigur för ett korrupt system på väg att ersätta en kandidat utan en enda röst från folket. Snacka om ett ”hot mot demokratin”.

På andra sidan är någon som faktiskt säger sanningen:

”Vårt land är på väg att ödeläggas”, sa president Trump i ett av sina starkaste ögonblick. ”Medan du och jag sitter här uppe och slösar bort mycket tid på den här debatten. Det borde inte finnas någon debatt.”

President Trump har rätt. Vårt land ödeläggs medan dockspelarna ersätter ännu en marionett.
Nu, mer än någonsin, måste vi ta tillbaka det enda i vår politik som är äkta. Få tillbaka Trump.

Men då måste den djupa staten hitta en ny korrupt marionett som kan förhindra Trumps återkomst till Vita huset. Blir det Gavin Newsom? Eller kanske Michelle Obama?