Ur flödet/i korthet

Yasser Abu Sido, anställd i Mahmoud Abbas regering på Västbanken, sa nyligen i egyptisk tv att Hitler hade ”uppenbara skäl” för att beordra utrotningen av judarna. Judarna hade planer på att ”ta kontroll över Tyskland”.

Middle East Media Research Institute har översatt Abu Sidos kommentarer:

”Flera europeiska, amerikanska och arabiska tjänstemän har sagt att en israelisk attack mot palestinierna i Rafah skulle vara ett brott som inte är värre än Förintelsen. Jag vill fråga: Varför inträffade Förintelsen? Jag är inget fan av Hitler, men när Hitler genomförde Förintelsen hade han uppenbara skäl. Judarna och den globala sionismen blev erbjudna olika platser i världen – i Argentina, i Uganda, i norra Sinai och i södra Irak. … Men de valde Palestina av skäl som vi kan nämna senare.”

”De planerade att ta kontroll över Tyskland. De började undergräva Tysklands ekonomi och moraliska värderingar. Hitler svarade med att låta judarna gå ut på gatorna och slicka på trottoarerna. De [det vill säga judarna] vet det mycket väl. Kristallnatten är välkänd i judisk historia, liksom de långa knivarnas natt, då judarna beordrades att sätta Davidsstjärnor på sina bröst, och de kallades ’smutsiga judar’.”

”Låt mig säga det högt och tydligt – judarna har vridit och vänt på många verser i Toran för att göra dem mer bekväma för sig själva. Jag kommer inte att nämna några exempel eftersom många människor kan anse mig vara antisemit, även om det är vi araber som är semiter, och inte de.”

Abu Sidos förklaring av världen är mer eller mindre identisk med vad barnen i de palestinskt drivna skolorna på Västbanken och Gaza indoktrineras med. Han är inte särskilt slängd i historia. Samtidigt går han igång av ren blodtörst.

Man skulle önska att danska journalister frågade Lars Løkke Rasmussen vad han tycker om ideologin om palestinskt självstyre – eftersom han agiterar för att ge Hitlers anhängare en egen stat. Men eftersom den siste journalisten sedan länge har dragit iväg till de eviga tramsmarkerna är det ett fåfängt hopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *