Kommentarer

”Om det inte har drabbat dig själv, så har det inte hänt”. Det säger den före detta polisen Anders Bergström som förklaring till att de allra flesta svenskar väljer att bara se på medan kurvorna för våldsbrottslighet i landet pekar rakt uppåt.

Bergström, som lämnat polisen efter 33 års tjänst, har blivit politiker och kandiderar till EU-valet för det nya partiet Alternativ för Sverige, som bland annat kräver att Sverige lämnar EU. Det är EU som påtvingar de europeiska nationerna ett stadigt flöde av de invandrare, som utgör kärnan i den organiserade gängkriminaliteten.

Enligt Bergström finns det nu 62 000 gängkriminella som hemsöker Sverige med våld och bombdåd. Hans egen tidigare partner blev överfallen av en kurdisk invandrare beväpnad med två slaktknivar, som han använde för att skära upp henne från grenen till pannan, vilket gjorde att hon dog av blodförlust. Svenska staten vägrade utvisa honom utan gav honom istället en lägenhet.

Och så fortsätter det. De politiska partierna i riksdagen har inget annat att erbjuda än små insatser som inte leder någon vart, säger den förre polismannen. Om man vill rädda Sverige måste man ta till mer radikala metoder: ett absolut stopp för fortsatt invandring, repatriering av migranter som inte borde vara i landet, inhyrning av fängelseplatser utomlands och återinförande av riktig värnplikt.

Hur förklarar Anders Bergström svenskarnas passivitet medan landet går under?
Han pekar på de väloljade propagandamaskinerna som drivs av media.
Jag känner igen Bergströms förklaring.

Eftersom jag är cyniker av naturen – man kan också kalla det realist – förväntade jag mig inget folkligt uppvaknande efter att jag var cirka två centimeter från att få en kula i hjärnan. Jag hade sagt något dåligt om islam och skulle därför få mitt straff, som i islam alltid är döden.

Under några dagar berättade media att det var elakt att vilja döda mig, men sedan gick de snabbt tillbaka till sin huvudsakliga verksamhet – att agitera för islam som fredens religion och muslimsk invandring som en obestridlig berikning och kalla alla som motsatte sig dessa åsikter för rasist.

Mordförsöket var en stor sak i en vecka, men är nu bortglömt, och danskarna kan trösta sig med att ingen kommer att böja ett hårstrå på deras huvuden – om de bara avstår från att trampa profetens bofasta krigare på tårna och inte står i vägen för invandrargängen.
Och vem vill det?

Jag länkade två gånger till Bergströms uttalanden, men varje gång togs de bort.

Läs också