Kommentarer

Kinas befolkning har flera gånger använts som spelbrickor i grandiosa planer. Auktoritära ledare har velat åstadkomma stora omvälvningar i samhället, utan att ta hänsyn till det lidande detta kan orsaka individer.

I det stora språnget under den kommunistiske diktatorn Mao skulle Kina bli en ekonomisk supermakt genom kollektiviseringen av det kinesiska jordbruket. Människor behandlades som ansiktslösa produktionsmedel. Resultatet var katastrofalt.

En av de skrämmande sakerna med vår tid är att det nu finns västerländska ledare som tillfogar sina befolkningar stort lidande genom att utsätta dem för storslagna sociala och medicinska experiment.

Flera specialister varnar för vad de kallar turbocancer. Ett antal cancertyper uppträder nu plötsligt mer aggressivt, och utvecklas snabbare, än vad de normalt skulle ha gjort för bara några år sedan. Många unga drabbas också av detta.

Detta fenomen verkar ha börjat efter att hundratals miljoner människor över stora delar av världen injicerades med mRNA-baserade så kallade coronavacciner.

En av experterna som direkt kopplar ökningen av aggressiv cancer till de så kallade coronavaccinerna är Ute Krüger  från Tyskland. Hon har jobbat länge i Sverige och pratar bra svenska. Krüger är specialist i patologi med mer än 25 års erfarenhet. Sedan många år har hon också bedrivit cancerforskning vid Lunds universitet.

Sedan hösten 2022 har hon varnat för uppkomsten av en ny typ av snabbväxande ”turbotumörer”. Många olika typer av cancer visar en kraftig ökning de senaste åren, både hos män och kvinnor.

Hon har slagit larm i yrkeslivet, men har inte fått den respons hon hoppats på. Ingen i Region Kalmar län, där Krüger var anställd, var intresserad av utredningen hon föreslog.

Trots allt mer omfattande dokumentation av allvarliga och potentiellt livshotande biverkningar har kritik mot mRNA-baserade injektioner under flera år avfärdats som konspirationsteorier. Ute Krüger har nu sagt upp sig från sin tjänst som överläkare och driver en privat klinik.

En annan cancerexpert som tar problemet med turbocancer på största allvar är professor Angus Dalgleish i Storbritannien. Han hävdar att mRNA-injektioner ”inte alls är vaccin, utan genetiskt modifierade organismer som borde ha varit föremål för helt andra regulatoriska villkor och i alla fall inte klassificerats som vaccin”.

Dalgleish har upprepade gånger sagt offentligt att mRNA-baserade injektioner är så skadliga och farliga för människors hälsa att de måste stoppas omedelbart och helt enkelt förbjudas.

När läkarna började misstänka att rökning ledde till en kraftigt ökad risk för lungcancer tog det många år innan detta var allmänt accepterat som ett faktum. Tobaksindustrin använde stora resurser för att bekämpa denna slutsats, som direkt hotade deras intäkter.

I samtal med John Campbell jämför Angus Dalgleish detta med situationen idag. Det finns allt starkare bevis för att mRNA-injektioner innebär en signifikant ökad risk för allvarliga hälsoskador eller dödsfall. Detta inkluderar hjärtsvikt, men också en markant ökad risk att utveckla aggressiv cancer.

Stora läkemedelsföretag som Pfizer och Moderna kommer att kämpa med näbbar och klor mot varje antydan om att deras så kallade coronavaccin orsakar hälsoskador eller dödsfall för många människor. En sådan slutsats skulle direkt hota deras inkomster.

april 2024 publicerades dock en mycket grundlig och seriös vetenskaplig studie i Japan som visade på betydande ökningar av dödligheten för ett antal cancertyper under 2022. Vid det här laget hade majoriteten av den japanska befolkningen fått flera doser av mRNA:t vaccin. Denna detaljerade studie kopplar ett antal dödsfall direkt till så kallade coronavacciner.

Professor Angus Dalgleish befarar att vi ännu inte har sett alla skador från vaccinkampanjen. Cancer tar normalt flera år att utvecklas. Kommer vi att se många fall av aggressiv cancer och andra hälsoskador bland de vaccinerade de kommande åren?

I en lång men intressant video har John Campbell bjudit in den australiensiska juristen Julian Gillespie för att prata om mRNA. Gillespie hävdar också att mRNA-injektionerna inte bara var experimentell genterapi. Formellt sett borde de enligt lag ha klassificerats som genetiskt modifierade organismer (GMO). De var definitivt inte vacciner och borde aldrig ha presenterats som sådana för allmänheten.

Julian Gillespie påpekar hur groteskt det är att människor förlöjligades eller demoniserades som ”anti-vaxxers” för att de vägrade ta experimentella injektioner som inte var vacciner.

I början av 2020 var dödligheten genom coronavirus covid-19 dramatiskt överdriven. Världshälsoorganisationen (WHO) föreslog en dödlighet på långt över tre procent. Sanningen var inte i närheten av detta. Världen skrämdes av grundlösa skrämselkampanjer.

Matt Hancock, den brittiska hälsoministern som övervakade nedstängningarna 2020 och vaccinationskampanjerna i Storbritannien 2021, ville ”skrämma” allmänheten med hur farligt viruset påstods vara. Han var absolut inte den enda som gjorde detta.

Alternativa behandlingar mot covid-19 med till exempel ivermektin och hydroxiklorokin, välkända läkemedel som läkemedelsindustrin inte skulle tjäna så mycket pengar på, förlöjligades.

Vissa satsade på mer traditionell vaccinteknik. Detta gjorde bland annat Ryssland och Kina.

Kinesiska myndigheter, även om de kan vara mycket repressiva, pressade inte sin egen befolkning att ta mRNA-baserade injektioner.

Den tyske läkaren Winfried Stöcker utvecklade ett vaccin mot coronavirus i sitt laboratorium och gav det till frivilliga – utan att först få det godkänt. Myndigheterna slog till mot honom för detta. Stöcker påpekade själv att eftersom hans vaccin inte var mRNA-baserat, fanns det ”ingen anledning att frukta en okontrollerad spridning av genetisk information som införts i den mänskliga organismen”.

Kanske utvecklades detta vaccin för snabbt. Men AstraZeneca, Pfizer och Moderna fick sina hastigt utvecklade produkter godkända som vaccin på mycket kort tid.

Varför skulle man absolut driva på den västerländska befolkningen en potentiellt farlig mRNA-baserade genteknik, som aldrig tidigare hade testats på människor i stor skala, mot ett relativt ofarligt virus? Och varför ljög man för befolkningen om att det var vanliga vacciner?

Det stora språnget var den politik som fördes i det kommunistiska Kina under Mao Zedong från 1958 till 1961. Detta var tänkt att skapa ekonomiska framsteg. Resultatet blev en katastrof.

Historiker är oense om det exakta antalet människor som dog under detta experiment, men det involverade utan tvekan många miljoner offer.

Jag skulle vilja föreslå att pressen på världens befolkningar sedan år 2020 och 2021 om att ta mRNA-baserade injektioner kan benämnas Det stora vaccinsprånget.

Man kan kanske diskutera denna term, om mRNA-injektionerna överhuvudtaget ska klassas som riktiga vacciner. Eftersom de marknadsfördes som vacciner är namnet ändå faktabaserat.

Det återstår att se hur mycket skada Det stora vaccinsprånget kommer att orsaka. Antalet offer som har dött eller lidit allvarliga hälsoskador är å andra sidan förmodligen miljontals människor globalt. Och antalet offer fortsätter att öka.

Läs också