×

Nyheter

Under lördagen pågår två demonstrationer i Israel och i synnerhet den ena har en tydlig regeringsfientlig hållning. Den första är för och med gisslans anhöriga. Den amerikanske ambassadören Jack Lew kommer att vara där och Hillary Clinton kommer att tala till publiken.

Dessutom kommer ett antal släktingar till gisslan att hålla tal och flera artister kommer att bidra, däribland Eden Golan.

Dessutom pågår en tydlig demonstration mot regeringen, och som Times of Israel skriver: Gisslanaktivism och regeringsfientliga demonstrationer från tiden före den 7 oktober smälter samman.

Chuck Schumer har öppet förespråkat att störta Bibi, och USA:s ambassadör och Hillary är båda på samma spår. Bara det faktum att de vågar delta offentligt i protester mot regeringen säger mycket. Biden-regimen visar sin hand.

Men det är mer komplicerat än så: Hillary har kritiserat studenterna som ockuperar amerikanska campus för att de inte vet vad de håller på med. Schumer har också fått mycket kritik från demonstranterna.

Det råder kaos på den demokratiska sidan. En grupp demokratiska kongressledamöter röstade tillsammans med republikanerna för att upphäva Bidens avväpning av Israel.

Israel splittrar liberalerna.

Men de tar med sig den splittringen till Israel och underblåser anti-regeringsaktivismen. Bibi vet att Washington och Soros aktivt undergräver honom. Det skapar en helt oöverskådlig och farlig situation för båda länderna.

Lämna ett svar