Nyheter

Old State Saloon i Eagle, Idaho, går emot trenden och marknadsför juni som Heterosexual Awesomeness Month istället för att fira Pride. På sin Facebooksida gör man nu reklam för månadens smått unika kampanj: Hetero-män får en gratis fatöl på måndagar, heterosexuella par får 15 procents rabatt på onsdagar och hetero-kvinnor har happy hour-priser under torsdagar.

I en uppdatering sökte man sedan efter extrapersonal som kunde agera ”domare” under måndagarna i juni, för att avgöra om ”männens klädsel är tillräckligt heterosexuell” för att få rabatt. Den utannonserade lönen angavs till 15 dollar per timme plus gratis öl för den som var kapabel att ”determine straight threads”.

Marknadsföringen har nu blivit viral, vilket bland annat The Daily Wire rapporterar om. Reaktionerna har inte uteblivit och den förväntade kritiken från Pride-firare har tvingat Old State Saloon att vidta åtgärder:

”Det verkar som om människor som är emot Heterosexual Awesomeness Month har svårt att kommentera utan att använda hemska ord, svära, missbruka Herrens namn, etcetera. Gör en intelligent kommentar och stanna kvar. Svär och du är bannad. Tack. Vi har redan bannat cirka 25″, skriver Old State Saloon i en uppdatering.

Baren meddelar även att de, sedan de tillkännagav sin satsning på Hetero Awesomeness Month, har drabbats ekonomiskt. De ska bland annat ha fått egendom stulen, försäljare har vägrat leverera beställningar och brudpar har avbokat sin catering. Baren har därför skapat en länk för donationer till baren, om satsningen på hetero-månaden skulle leda till att man går back ekonomiskt.

Men satsningen verkar bli en succé. Par och singlar reser långt för att besöka baren i Eagle, Idaho, och det går nu att köpa t-shirts som firar Hetero Awesomeness Month. De flesta kommentarerna på Facebook-sidan uttrycker stöd för kampanjen och i ett inlägg skriver Old State Saloon att man inte tänker backa från sitt initiativ.

”Som cred till det samhälle som är rationellt och rimligt, har vi också fått mycket stöd från likasinnade som vill fira Heterosexual Awesomeness Month med oss ​​och förstår konceptet, att det handlar om frihet och att stå upp för våra personliga värderingar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *