Ur flödet/i korthet

Under många år har teorin om Det Stora Befolkningsutbytet mötts av rasande anklagelser om rasism, islamofobi och främlingsfientlighet från vänster. Det är med andra ord bara eländiga källarmänniskor som kan hävda att massinvandringen till väst är planerad för att ersätta de infödda befolkningen med tiotals miljoner från tredje världen – som vänstern med goda skäl antar kommer att rösta på dem och därmed säkerställa de rödas eviga styre.

Denna ersättningspolitik har blivit så populär att även nominellt borgerliga partier i praktiken stöder den eftersom de är rädda för att bli avslöjade i vänstermedia (det vill säga i princip all media). Och är det något som de borgerliga fruktar mer än något annat så är det att få skäll av röda journalister.

Inför valen uppger de borgerliga att de är för en strikt invandringspolitik. Efter valen gör de tvärtom. Och därmed fortskrider utlänningarnas systematiska övertagande av västländerna. Före slutet av detta århundrade kommer länder som Storbritannien, Tyskland, Sverige, Frankrike och Danmark att ha övergått till Mellanöstern och Afrika, och de vita som inte har flytt måste leva i ständig rädsla.

USA är också på god väg. Ingen vet exakt hur många illegala invandrare som vistas i landet. De uppskattas till 25 miljoner, men det kan också vara fler. Enbart under de tre år som Joe Biden varit president har minst tio miljoner anlänt – samtidigt som den demokratiska gräddan i Washington hävdar att ”gränsen är säkrad”.

Nu har Project Veritas, som har specialiserat sig på grävande journalistik, hittat en anställd i det amerikanska utrikesdepartementet som medger att syftet med den öppna gränsen är att ersätta befolkningen. ”Sanningen är,” säger han, ”att de vill ändra demografin i USA.” Project Veritas källa hävdar också att regeringen medvetet tillåter brottslingar att passera gränsen.

Syftet med den demokratiska regimens avsiktliga underlåtenhet att följa migrationsreglerna är okomplicerat: de många miljoner illegala ska snarast möjligt ges rätt att rösta i valet.

Olika myndigheter inom den federala regeringen har därför börjat registrera alla som korsar gränsen som väljare. Det är förvisso olagligt för dem att rösta, men eftersom väljarnas identitet knappast kontrolleras finns det fritt utrymme för Bidens röstboskap. Det kan mycket väl vara så att republikanerna kommer att klaga på att valet inte gick korrekt till, men det kan demokraterna strunta i, eftersom valet redan har ägt rum.

Det är omöjligt att säga hur många icke-medborgare som kommer att få rösta (demokratiskt) i det kommande presidentvalet och i valet till Representanthuset och delar av Senaten. Men det krävs inte många för att tippa balansen till Demokraternas fördel. Lita därför inte för mycket på opinionsmätningarna som tyder på en Trump-seger, för vem tillfrågas?

Oavsett om vi talar om USA eller EU, har vi slagit in på vägen som leder till helvetet. Kursen sätts av onda härskare som hatar nationerna och deras infödda befolkningar. Och den som inte har förstått det är inte riktigt klok.

Läs också