Kommentarer

Ingen vaken amerikan tror längre på det som kommer från regeringen. Allt de säger möts av skepsis. De har ljugits för många gånger. Nu kräver de bevis och de måste vara transparenta, det vill säga de måste kunna kontrolleras.

Attentatet mot Trump kommer som en preliminär klimax efter en lång jakt på Trump. Den initierades av Hillary Clinton och ledningen för Det demokratiska partiet och togs över av Obamas CIA och FBI. Historien om Russia collusion som blev Russiagate är väldokumenterad och obestridlig, men inte i västeuropeiska stater som lider av samma zombiesjukdom som de 20 procent av amerikanerna som tror på allt som corporate media säger.

De har försökt fälla Trump på alla sätt. Till slut återstod bara en kula.

”Ingen” tror att vi har kommit ens i närheten av den hela och fullständiga sanningen om den påstådda skytten. Allt luktar som en setup.

Det kommer att grävas djupt och länge för att avslöja trådarna i konspirationen. Allt går att spåra.

Byggnaden som Matthew Crooks sköt från bytte ägare i mars, från Agr till Indicor. Ingen av dem har sagt ett ord sedan i lördags. Bristen på kommunikation, bristen på frågor är det mest slående med händelsen. Det går från topp till botten. Att Secret Service-chefen Kimberly Cheatle kunde komma undan med att säga att taket hade en för brant lutning för att de skulle kunna placera någon där säger något om vad man kommer undan med under Biden-regimen. Ingenting får konsekvenser. Inte ens ett nästan lyckat mordförsök.

Säkerhets- och vapenindustrin är nu så integrerad i staten att samma personer dyker upp:

The current CEO of Indicor is Doug Wright, who was previously employed with defense contractor Raytheon Technologies.

En pusselbit.

Lara Logan twittrade nyligen att handeln med Trumps mediehus var exceptionellt stor under torsdagen och fredagen i förra veckan. Det spekulerades om ”shorting”, det vill säga att aktien skulle falla på måndag. Det skulle det utan tvekan ha gjort om Trump hade blivit skjuten.

Var det en offentlig hemlighet i vissa kretsar?

Det kan tyckas som om säkerhetshålen var så stora att det inte bara finns en, utan många hundar begravda. Som kommer att hittas och grävas fram av skickliga journalister som Lara Logan, Paul Sperry, Sean Davis, Tucker Carlson, Lee Smith och en mängd andra. Den djupa staten har blivit för stor och den visar sina klor och huggtänder lite för tydligt.

Den har ett problem: allmänheten har blivit vaksam och erkänner försök till manipulation.

Anti-Trump-lägret använder nu Project 2025 för att smutskasta Trump. NTB skickar givetvis ut en lång text baserad på Reuters. Reuters styrs av säkerhetsbyråerna och är deras lydiga verktyg.

Det finns inte heller något oberoende journalistiskt förhållningssätt när NTB återpublicerar. Denna brist på reservation är ett kännetecken för de nya medierna som propagandaorgan. De spelar inte med öppna kort.

Ett dokument på 922 sidor om statens organisation kan låta torrt. Ändå är Project 2025 ett av de hetaste ämnena i det amerikanska valet.

President Joe Bidens valkampanj kallar projektet ett bevis på att Donald Trump kommer att införa auktoritär, högerextrem politik om han vinner presidentvalet, skriver nyhetsbyrån Reuters.

Strategin är osofistikerad. De vill att vi ska tro att amerikanerna hotas av en politik som de själva har genomfört, inte bara under de senaste fyra åren, utan på allvar sedan Obama. Obama är skurken som bestämmer sig för att politisera och infiltrera den federala regeringen och placera ut sitt eget folk.

De lyckades nästan knäcka Trump. Det krävdes ett virus för att förstöra ekonomin och skapa förvirring, och att poströstning och obemannade valurnor infördes som gjorde det lätt att stjäla valet. När Trump vägrade ge sig arrangerade de det stora protestmötet i Washington den 6 januari.

Amerikanerna ser allt klart. It makes sense.

Nu tillkännager Trump en uppgörelse med inte bara säkerhetsstaten, utan även den federala byråkratin.

Obama förvandlade många positioner från politiska till oersättliga tjänstemän. Om inte Trump städar upp kommer de att sitta inte bara som proppar i systemet, utan som sabotörer för en ny politik.

Det finns 2,2 miljoner federalt anställda, men därutöver finns flera miljoner entreprenörer så att summan kommer upp i 12 miljoner. Dessa är disciplinerade för att dansa efter Demokraternas pipa. De tjänar inte längre folket.

Presidentämbetet kommer att få betydligt mer makt, och upp till 50 000 statligt anställda kan sparkas – och ersättas av Trump-trogna, skriver nyhetsbyrån AP.

Det kan låta torrt, men både juridiska experter och tidigare statligt anställda kallar det en föregångare till en långt mer auktoritär stat, skriver faktagranskningswebbplatsen Snopes.

Auktoritär är ett ord som vänsterns progressiva tror sig ha monopol på. Alla som har sett woke i praktiken vet vem det passar in på.

Demokraternas styre har präglats just av bristande respekt för maktens tredelning. Obama vill nu reformera Högsta domstolen så att den inte kan gå emot den progressiva agendan.

Det är dags för folk att förstå att den anständighet vår media visar i förhållande till allt som har med Trump och en konservativ agenda att göra, är rutten.

Kristna är en av de fiender som måste brännmärkas, eftersom de styrs av en högre auktoritet än Marx och HBTQ.

Projekt 2025 är dock brett. Bland annat föreslås lagändringar som kommer att göra det olagligt att skicka abortpiller till stater där abort är förbjudet, kriminalisera pornografi och avskaffa det federala utbildningsministeriet.

Dessutom vill projektet ta bort en rad klimat- och miljöbestämmelser och avskaffa ett antal upplägg som ska främja mångfald i arbetslivet – upplägg som Projekt 2025 anser vara olagliga.

Politico har kopplat projektet till auktoritär, kristen nationalism, och tidningen Boston Globe påpekar att den föreslagna politiken allvarligt kan påverka amerikanernas medborgerliga rättigheter.

Joe Biden ger väljarna ett ultimatum: om de vill ha demokrati måste de rösta på honom. Det låter inte som ett ärligt val. Snarare som ett hot.

– Project 2025 borde skrämma alla amerikaner, sa Biden i ett uttalande den 6 juli.

Några dagar senare gick han vidare och sa ”Project 2025 kommer att ödelägga Amerika.”

Men amerikaner ser vad de ser. De ser vem som har släppt in tio miljoner illegala som tränger undan USA:s egna utsatta och driver upp prisnivån. Samtidigt som det offentliga spenderar pengar ökar statsskulden med 1 000 miljarder dollar var 90:e dag.

Biden och hans gäng har destabiliserat både USA och världen och ingen av dem klarar fyra år till med Biden.