Ur flödet/i korthet

Det har varit upplopp i Southport, britterna har fått nog av morden som följer på massinvandringen. Tre små flickor dödades i en knivattack och nu kräver många britter att myndigheterna ska försöka lösa problemet.

Det såg vi också under gårdagen, när premiärminister Keir Starmer kom på besök för att visa sin oro för offren och deras familjer. Men det räcker inte längre: britter vill att någon ska göra något åt ​​orsaken till de enorma problemen. Det tjänar lite till att besöka en begravning eller dela ut kransar efter det att katastrofen har inträffat.

Hela Europa leds av hycklare, som inte bryr sig ett dugg om medborgarna de är valda för att göra livet bättre för. Därför är förfallet, ilskan och resignationen oundvikliga.

Daily Mail rapporterar:

Folkmassor som skanderar ”English ’til I die” sparkar ner väggar och kastar tegelstenar och fyrverkerier utanför moskén i Southport, nära där tre flickor dödades i en knivattack.

Kravallpolis har satts in när polisen varnar för att ”fel” identitet för angriparen cirkulerar online.

Våldet verkar ha underblåsts av påståenden om att den misstänkte var en asylsökande som hade anlänt till Storbritannien med båt.

Merseyside Police säger:

– Vi uppmanar folk att inte spekulera i detaljer kring händelsen medan utredningen pågår.

Flera filmer på sociala medier visar något av vad som sker.

Frågan är om sådana som Starmer, Støre, Kristersson, von der Leyen och Macron någonsin kommer att förstå att de är på väg att passera toleransens tröskel. Irland upplever ständigt liknande upplopp, medan vi norrmän och svenskar fortfarande njuter av de glada nyheterna från NRK och SVT, och låtsas som att vi sympatiserar med palestinierna.

Polisen ber folk att vänta tills utredningen är klar. Men alla vet vilka de skyldiga är: Det är de med miljonärslöner i finkostym, som åker i skytteltrafik mellan Davos och New York, för att diskutera FN:s hållbarhetsmål. Att deras egen befolkning är ruinerad ignoreras helt.

Det var troligen också skattebetalarna som finansierade kransen Starmer lade ner för de tre mördade småflickorna.

Nu antyds det att inrikesminister Yvette Cooper ska ha tagit över kontrollen över informationen från den lokala polisen efter morden.

Första kommentaren på X är denna:

”Du menar samma Yvette Cooper som omedelbart fördömde poliserna i händelsen på flygplatsen med de muslimska ligisterna?

Samma Yvette Cooper som precis sa att islamofobi är på frammarsch och nu är ett hatbrott?

Hon är köpt och betald.”

Hur länge håller européerna ut? Finns det fortfarande någon form av handlingskraft i den europeiska befolkningen?

Uppdatering: En person med kniv ska ha gripits nära minnesplatsen för offren.