×

Kommentarer

I en stor intervju med den världskände psykologen Jordan Peterson berättar Tommy Robinson om en stor demonstration den 27 juli i London, och de stora pedofilnätverk som kontrolleras av pakistanska muslimska gäng.

– Det här är nog den viktigaste intervjun jag gjort i hela mitt liv, säger Robinson i i samtalet med Jordan Peterson och hans fru Tammy Peterson.

Robinson har ägnat många år av sitt liv åt att utreda och dokumentera sexuellt utnyttjande av barn i Storbritannien. Efter hans omfattande avslöjanden har flera offentliga granskningar och rapporter presenterats.

19 000 barn utsatta för sexuella övergrepp

Dessa har visat att det bara i städerna Rotherham och Telford finns 1 400 barn respektive 1 000 barn som har utnyttjats, sålts till sexuellt slaveri och upplevt övergrepp.

Enligt den brittiska tidningen The Independent handlar det snarare om närmare 19.000 barn.

Processen började ofta med att utsatta brittiska tjejer behandlades vänligt och fick mycket uppmärksamhet – följt av att de försvann in i pakistanska gängs nätverk. Dessa ägnade sig ofta åt prostitution, droger och annan brottslighet.

– Andrew Norfolk i The Times var den första i mainstreammedia som skrev om detta. Han säger själv att journalisterna på grund av framväxten av det han kallar ”extremhögern” inte vågade skriva om det. Trots att de visste att det fanns tusentals mycket unga tjejer som utsatts för sexuella övergrepp, säger Robinson i intervjun.

Norfolks huvudkälla, Sammy Woodhouse, arbetar nu tillsammans med Tommy Robinson.

Enligt journalisterna var de rädda för att framställas som rasister eftersom pedofilerna var pakistanska muslimska män, och alla offren var brittiska flickor.

– Det är mycket lättare att avskriva dig som extremhöger än att erkänna att det har förts in gäng i landet, som medvetet har gått in för att våldta tusentals tjejer, säger Jordan Peterson till Robinson.

I intervjun berättade han också om pappor som ringt polisen 200 gånger, utan att något gjorts för att få tillbaka deras dotter. Intervjun är minst sagt rörande och vi rekommenderar alla att se hela intervjun som finns fritt tillgänglig nedan.

– Jag har i mina dokumentärer och utredningar kunnat dokumentera, genom grundliga intervjuer med offren, att många av dem har torterats. De har utsatts för att fått ett ”M” för Muhammed inbränt i huden på 13-åriga flickor, deras tungor har spikats fast och de blev piskade och misshandlade.

Robinsons anklagelser har senare dokumenterats ytterligare i grundliga offentliga rapporter, som visade den sorgliga och omfattande omfattningen av brutal tortyr, övergrepp och våldtäkt av unga flickor.

Nyligen släppte Tommy Robinson en ny dokumentär med titeln ”SILENCED”, som bara finns på Rumble.