Kommentarer

Algeriskan Imane Khelif slog italienska Angela Carini så hårt att hon avbröt matchen efter att ha rådfrågat sin far. Hon hade aldrig fått ta emot så hårda slag förut. Khelif har XY-kromosomer. Han är en man. Att en man från ett muslimskt land slår en kvinna från ett katolskt land väcker djupa känslor, inte bara i Italien.

De olympiska spelen har återigen visat att det har blivit ett woke-arragemang. Men den här gången trampar de på både nationella känslor och kvinnors rättigheter. Giorgia Meloni är premiärminister. Hon står upp för båda. Hon upplever att OS tillät den algeriske boxaren att förödmjuka sin motståndare.

Ledningen för de olympiska spelen visar alltså att de inte förstår vilken typ av terräng de har klampat in i.

Invigningsceremonin, där Leonardo da Vincis Nattvarden gestaltades av transpersoner och dragartister, framstår inte som en bagatell eller en slump, utan som ett resultat av en medveten politik: Även OS har blivit en arena för HBTQ-rörelsen och woke.

Laura Ingraham hade ett strålande inslag om detta inatt. Imane Khelif fick inte boxas mot kvinnor av International Boxing Federation 2023, av en enkel anledning: han har XY-kromosomer.

Imane Khelif, den algeriska OS-tävlande, diskvalificerades från boxnings-VM 2023 efter att Internationella boxningsförbundet slagit fast att Khelif inte klarade könstesten. Enligt Reuters visade sig Khelif – som har ”kvinna” noterat i sitt pass – ha förhöjda nivåer av testosteron.

 

The Ingraham Angle 8/1/24 | Fox Breaking News 1 augusti 2024

Men OS vill vara progressivt. Att det sker på kvinnors bekostnad bryr man sig inte om. Ideologi är viktigare än människor. Det är essensen av woke.

En talesperson för den olympiska ledningen viftade bort händelsen. Nu behövde vi inte gå ”tillbaka” till en tid då XY-kromosomerna räknades. – Vi har kommit längre än så, sa presstalespersonen.

Kommit längre än naturen? Ideologi kommer att avskaffa biologi. Därmed förstör de kärnfamiljen och kvinnors rättigheter.

Trans är macho-mäns hämnd på kvinnor på ett perverst sätt. Det har börjat gå upp för en del, men det är fortfarande svårt att ta in det. Att kvinnor som kön förnedras. Det är den största förnedring de har blivit utsatta för och kommer att förändra samhället totalt om det skulle få genomslag och bli gällande norm.

Denna strid ekar på båda sidor av Atlanten. Vita huset och Kamala Harris var helt tysta. Trump upprepade å sin sida att han kommer att förbjuda män från att tävla i damidrott från dag ett. I USA har strömmen vänt mot transgenderism inom kvinnoidrotten. Kamala kör fortfarande på med HBTQ, men det är den förlorande sidan.

OS lyckas trampa på både kvinnors rättigheter och religiösa känslor på en gång. Därmed visar de att de har noll markkontakt. OS har tagits över av människor som seglar upp i luften på varmluft, men precis som för Ikaros smälter vaxet i vingarna när de kommer för nära solen.

I det här fallet är värmen den biologiska och sociala realitet som världen är byggd på. Woke är ett luftslott, en grym utopi. Motreaktionen har börjat.

Backlashen för transmän inom idrotten kan sopa bort många av de andra ”progressiva” frågorna som Kamala kämpar för. När det går upp för folk vad de egentligen handlar om, reagerar de genom att vända sig bort.

”President Trump har varit otvetydigt tydlig med att han INTE kommer att acceptera att män tävlar i kvinnosporter – en galen och orättvis verklighet som har tillåtits på grund av vänsterradikala politiker som Kamala Harris. När han återvänder till Vita huset kommer president Trump omedelbart att vidta åtgärder för att skydda kvinnor och flickor och upphäva Harris-Biden-administrationens radikala omskrivning av Title IX”, sa en talesperson för Trumps kampanj till Fox News Digital på torsdagen.

Title IX gäller kvinnors rätt att delta i idrott och utbildning på lika villkor som män. Men det var aldrig meningen att det skulle hota kvinnors deltagande. I praktiken är det vad Biden-regimen gör. Från 1 augusti trädde lagen i kraft som ger män som känner sig som kvinnor rätt att använda damtoaletter. Det har redan förekommit våldtäkter på flickor i skolorna. Det hände bland annat i Loudon county i Virginia. Flickans pappa deltog i ett föräldramöte med skolledningen som ringde polisen och fängslade honom med handbojor. Dessa episoder har fått sjunka in i människors medvetande. Justitiedepartementet utfärdade ett brev som definierar föräldrar som motsätter sig trans för nationella terrorister.

Föräldrarna blev medvetna om vad deras barn utsattes för under covid-avstängningen. Då gällde hemskolning och föräldrarna fick därför se vad barnen lärde sig. Det var utbildning om analsex i fjärde klass och inbjudningar till sex och ”utforskning”, inte bara av sin egen kropp, utan även andras.

Demokraterna har försökt slå tillbaka genom att kalla avvisningar av denna förnedrande propaganda för censur. Nyligen fick vi höra om hur 1 100 författare gått samman för att skriva under ett upprop mot ”censur av böcker”. Medierna avstår naturligtvis från att säga vilken typ av böcker det handlar om. Vi har samma utveckling i våra länder, bara i något försenad form. Men kraften i Pride-argumenten säger något om hur starka krafterna bakom är.

I Texas riskerar en läkare tjugo års fängelse för att ha brutit sin ed om sekretess och avslöjat att sjukhuset han arbetar på fortfarande utför kemisk behandling och operationer på barn.

”Någon” använder sig av kön och gränslöshet som politiska bräckjärn, för att bryta upp och bryta ner det som är själva fundamentet för samhället: Familjen. Socialister har aldrig varit helt för kärnfamiljen. Stalin införde fritt sex, men var tvungen att reversera politiken. Den franska revolutionen stod också för pornografi och fritt sex. Samhällets destruktiva krafter använder mänskliga drifter som vapen mot sig själva.

Nu har detta blivit så extremt att folk reagerar instinktivt. Att se en stark man slå en kvinna blodig är provocerande vare sig det är i eller utanför ringen. Det som ska vara sport ser ut som, och är, våld.

Det finns ingen fysisk balans mellan en man och en kvinna i en så hård sport. När OS-talespersonen säger att det är passé att tänka på kromosomer säger det allt om hur ideologiska de har blivit. Hardcore.

Kulturkriget

Det här fallet är fullt av paradoxer och egenheter. Algeriets olympiska förbund försvarar Khelif mot ”kränkningar”. De representerar ett islamistiskt land där kvinnor är andra klassens medborgare. Kanske finns det någon form av logik i det, men ingen algerier kommer att erkänna det.

”COA fördömer starkt den oetiska uppviglingen och smutskastningen av vår berömda idrottare, Imane Khelif, med grundlös propaganda från vissa utländska medier”, säger organisationen via Reuters.
”Sådana attacker mot hennes personlighet och värdighet är djupt orättvisa, särskilt när hon förbereder sig för höjdpunkten av sin karriär vid OS. COA har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att skydda vår mästare.”

Här uppstår en märklig allians mellan transpersoner och islamister, men så är det också med Demokraterna i USA. De tror att de går att kombinera HBTQ och Hamas-aktivism.

Italien har inte denna galenskap i samma grad och de har en premiärminister som tog kvinnans parti.

”Jag anser att idrottare som har manliga genetiska egenskaper inte ska få delta i damtävlingar”, säger Meloni till The Telegraph. ”Och inte för att man vill diskriminera någon, utan för att skydda kvinnliga idrottares rätt att få tävla på lika villkor.
”Jag ångrar det (Carinis tillbakadragande) ännu mer. Jag var känslosam igår när hon skrev ”I will fight”, för dedikationen, huvudet, karaktären spelar säkert också en roll i dessa saker.
”Men sedan är det också viktigt att kunna tävla på lika villkor och ur min synvinkel var det ingen jämn match.
Carini var känslosam när matchen var över och hon pratade med journalisterna. Hon hördes i ringen kalla kampen orättvis.
”Jag gick in i ringen för att slåss”, sa hon via italienska ANSA. ”Jag gav inte upp, men ett slag gjorde för ont, och då sa jag att det får vara nog.
”Jag går ut med huvudet högt.”

När en transman får mosa en kvinnlig idrottare i ett OS, har OS ändrat karaktär. OS har blivit en del av civilisationernas krig. Trans och islam. Vi tror inte att de vinner.

De hotar själva förutsättningen för samhällets fortsättning: Reproduktionen, som Kamala pratar så mycket om.

Själv har hon inga barn. Det har inte Hillary Clinton, Cory Booker, Pete Buttigieg, Merkel, Macron eller Varadkar heller.

De barnlösa driver barnlöshet som program.

 

https://www.foxnews.com/politics/white-house-harris-silent-olympics-gender-controversy-trump-vows-protect-women-girls

https://www.foxnews.com/sports/italian-boxers-fight-against-olympic-opponent-deemed-have-male-chromosomes-not-even-contest-pm-says?dicbo=v2-O3Pz5BC