Nyheter

På fredagskvällen firar mångfaldsälskande grannar den blomstrande mångfalden i den tyska staden Solingen.
Men på den lokala flyktingförläggningen har en muslimsk asylsökande för avsikt att ge de vänliga invånarna en blodig lektion i ”mångfald”.

26-årige Issa al Hasan är sunnimuslim och bor på ett asylcenter i centrala Solingen. Det är ett före detta tullkontor som nu hyser välfärdsmigranter, främst från Mellanöstern och Afrika.
Issa al Hasan tar en kniv från ett knivblock som de tyska myndigheterna har ställt till förfogande för de många utlänningarna på asylcentret. Kniven är cirka 20 centimeter lång.
Den muslimske mannen går sedan mot mångfaldsfestivalen. Nu får den tyska befolkningen betala priset för den naiva inställningen till migration från muslimska länder.

”Vi kommer att klara oss”, sa den tyska regeringschefen när tusentals muslimer och ovälkomna utlänningar korsade de tyska gränserna.

Issa al Hasan reste till Tyskland 2022, och hans ursprungliga mål kan mycket väl ha varit att döda otrogna européer.

Issa al Hasan reste via EU-landet Bulgarien innan han landade i Tyskland. Enligt gällande EU-regler skulle Issa al Hasan omedelbart ha skickats tillbaka till Bulgarien. Så skedde dock inte.

Ett år efter ankomsten till Tyskland beslutar de tyska myndigheterna att Issa al-Hasan ska skickas tillbaka till Bulgarien. Issa al Hasan vägrar och försvinner under den islamiska halvmånen.

Senare dyker den muslimske välfärdsmigranten upp igen. De tyska myndigheterna skickar INTE tillbaka Issa al Hasan till Bulgarien – vilket hade beslutats.

Det tyska asylsystemet har uppenbarligen brutit samman och Issa al Hasan inkvarteras i stället i det gamla tullkontoret i Solingen.

Detta beslut kommer att kosta liv. Issa al Hasan är en del av terrororganisationen Islamiska staten.
Klockan är 21:37 på fredagskvällen den 23 augusti 2024.

Den mordlystne islamisten går till knivattack mot en stor grupp tyska medborgare som firar stadens jubileum och ”mångfald”.

Issa al Hasan sticker kniven i halsen och nacken på sina offer. Syftet är uppenbarligen att skada ryggraden, vitala blodkärl och förbindelsen till hjärnan. Skador som med största sannolikhet leder till döden eller irreparabla skador på kroppen.

Den 26-årige muslimen verkar väl förberedd och tränad i att använda kniven.

Tre personer dödas av den syriske mannen. En 56-årig kvinna. Två män i åldrarna 56 och 67 år.
Åtta personer skadas i Issa al Hasans knivattack. För fyra är tillståndet kritiskt. De fyra offren kämpar för sina liv timmarna efter terrorattacken.

Enligt en tysk polisrapport ropar Issa al Hasan ”Allahu akbar” när han sprider död och lemlästning.
Det har blivit ett välkänt kännetecken att muslimer ropar ”Allah är stor” när de terroriserar sina otrogna offer.

Issa al Hasan kan lätt fly från brottsplatsen vid den omfamnande Venligbo-festivalen. Inga poliser ingriper.
Det blodiga mordvapnet kastas i en soptunna cirka 200 meter från brottsplatsen.

Längs vägen slänger Issa al Hasan några blodiga kläder, där polisen hittar den muslimske mannens id-handlingar. Ändå lyckas myndigheterna inte hitta den muslimske terroristen.

Den syriske terroristen är borta.

25 timmar senare ser ett chockat vittne en mörkhyad man med ett så kallat ”imamskägg” på en stadsbuss i Solingen. Rädslan sätter in. Är det här terroristen?

Issa al Hasan har tagit på sig en gul regnrock täckt av koagulerat blod. Klockan är cirka 21.10 på busslinje 695.
Det chockade vittnet griper sin mobiltelefon och fångar den muslimska terroristen som rör sig fritt i stadens kollektivtrafik.

Strax därefter kliver den trefaldige muslimske mördaren av bussen i Entenpfuhl, fem minuter från den plats där Issa al Hasan dödade och skadade flera personer för bara 24 timmar sedan.

Issa al Hasan närmar sig några tyska poliser och gör ett handtecken. Den muslimske terroristen visar att han tänker hugga och skära halsen av dem. Issa al Hasan pekar sedan på sig själv.

”Det är mig ni letar efter”, säger Issa al Hasan till de tyska poliserna. Regnet öser ner i kvällsmörkret.
En dag efter gripandet publicerar terrorgruppen Islamiska staten ett foto av 26-årige Issa al Hasan, mumifierad bakom en palestinasjal, med det beryktade ”muslimska fingret”.

Ett handtecken – ”tawhid”-fingret – som används av muslimer för att visa att Allah är den ende Guden.
Ett föremål som liknar ett svärd syns också på det skrämmande terrorfotot.

”Angriparen vid den kristna församlingen i staden Solingen i Tyskland igår var en soldat från Islamiska staten”, sade terrorgruppen.

I en video säger Issa al Hasan att hans attack också är en hämndaktion för ”palestinierna” som utsätts för en massaker som stöds av ”sionister” – en referens till kriget mellan Israel och islamistiska Hamas i Gazaremsan.

Det muslimska hatet har än en gång kommit till Europa.

Nedräkningen till nästa islamiska attack mot västerländska befolkningar har börjat. Under tiden sitter de förrädiska politikerna paralyserade med händerna passivt vikta.