Kommentarer

De av oss som växte upp på 1950- och 60-talen kände till den fulla innebörden av ordet ”medlöpare”. Det fanns människor som på olika sätt hade stött nazismen och den ondska den förde med sig till landet och världen. ”Medlöparna” får förnyad aktualitet när myndigheter, media och resten av eliten hyllar Demokraterna i USA och genomför stora delar av deras politik i det gamla landet.

Ondskan i sin renaste form

Läkare vid Planned Parenthoods flaggskeppsabortklinik i Houston, Texas, uppskattade och generöst finansierade av Biden-regimen, kan berätta att de tjänar på att sälja organ, vävnader och kroppsdelar från aborterade foster som är upp till sex månader gamla. Den här videon avslöjar därmed de mörkaste sidorna av Demokraternas politik. När vi dessutom vet att flera delstater i USA som styrs av demokrater tillåter abort ända fram till födseln, borde det vända sig i magen för alla med ett minimum av intakt moralisk kompass.

Covid-brottet

De norska myndigheternas stöd till Demokraterna och Biden-regimen har direkta och skadliga konsekvenser för det norska folkets fysiska och psykiska hälsa. Vi upplevde detta på egen hand när covid släpptes lös i världen 2020. Kristeamet bildades i USA under ledning av Anthony Fauci och Deborah Birx. Därifrån gick orderna vidare till WHO och direkt till Erna Solbergs regering, som till skillnad från Tegnell i Sverige inte tvekade att göra som de blev tillsagda, bland annat genom att skrämma vettet ur oss och hemlighålla all information de beordrades att förtiga. Sedan dess har de norska myndigheterna, i bästa medlöpar-stil, tagit brottslingarnas parti. Det kan ju vänta en välbetald topposition i konglomeratet av FN, Nato, WEF, EU och WHO.

Vi, det norska folket, borde bara hålla käften och göra som vi blev tillsagda. Vi skulle injiceras med något som skamlöst kallades vaccin, som saknade all vetenskaplig grund för att kallas vaccin, och som enligt Pfizer själva inte ens hade testats gällande smittspridningen. Dessutom hävdade hälsomyndigheterna, i samklang med politikerna, att mRNA-injektionerna var säkra, trots att de inte hade någon möjlighet att veta det, eftersom de kliniska testerna befann sig i startfasen när injektionerna påbörjades.

Vi, det norska folket, blev inte bara skrämda, pressade och lurade till ett medicinskt experiment, vi blev också bestulna på rätten till ett informerat samtycke före injektionerna.

Omfattningen av skadorna från de brott som begicks i samband med pandemin är enorma. Ekonomin är fortfarande på väg nedåt med inflation, höjda räntor och förlorade arbetstillfällen. Tusentals norrmän har märkts för livet av biverkningar av mRNA-produkterna, och ett okänt antal har dött. På global basis talas det om om att antalet individer som drabbats av handikapp och dödsfall överstiger antalet offer under de två världskrigen tillsammans.

Genom en serie utfrågningar i den amerikanska kongressen  visar det sig att covid var och är ett brott mot mänskligheten, utfört med en grymhet som världen aldrig sett förut. Vi kan säkert dra slutsatsen att covid-viruset är ett biovapen, utvecklat i Wuhan-laboratoriet under ledning av kriminella institutioner i USA, förmodligen läckt av Xi Jinping för att vinna handelskriget han hade inlett med Trump-administrationen, och det med Demokraternas välsignelse, som ville förstöra Trumps presidentskap för att täcka över sin egen korruption och ytterligare berika sig själv på lidandet.

Biden crime family och Clinton Foundation – föregångare

Det är välkänt att familjen Biden har levt gott på korruption i många år. Kongressen i USA har dokumenterat tiotals miljoner dollar i överföringar till Bidens från Kina, Ryssland, Ukraina och andra länder, pengar de har fått för tjänster som skadar Amerika och det amerikanska folket.

Redan för många år sedan var Clintons härjningar allmänt kända genom Clinton Foundation, som skapades för att återuppbygga Haiti efter jordbävningskatastrofen 2010. Alla, inklusive den norska regeringen, vet att Clinton Foundation inte har återuppbyggt någonting, och att majoriteten av pengarna har gått till helt andra saker, inklusive privata ändamål i stor skala. Ändå fortsatte politikerna både med att ösa hundratals miljoner av våra skattepengar på Clintons och med att umgås med dem, även privat.

Nämnas måste också krigen, klimatfusket, könsbedrägeriet och den okontrollerade massinvandring som förstör samhällen över hela Väst.

Ansträngningarna som görs för att dölja brott är alltid mycket värre än de ursprungliga brotten. Covid-viruset och kriget i Ukraina kan vara exempel på sådana operationer. Med all den andra woke-galenskapen utöver det, står vi inför en katastrof mitt på ljusa dagen.

Goda krafter i den amerikanska kongressen har gjort ett bra jobb med att avslöja brotten. X har sett till att censuren har misslyckats och att fakta blir kända för allt större delar av världens befolkning.

Kvar står medlöparna, minst lika avklädda och skyldiga som de var under majdagarna 1945.