Nyheter

Vicepresidentkandidaten Tim Walz har en nära relation med en imam, Asad Zaman, som hyllar Hamas och Adolf Hitler. Som guvernör har han till och med donerat 100.000 dollar till hans moské.

Walz försöker naturligtvis att lugna ner sig och distansera sig, men bilder visar hur Walz hyllar Zaman som en mästerlärare, någon han lärt sig mycket av. Kamalas kampanj förnekade att det fanns en nära relation, men fakta talar för sig själva.

Som Breitbart News noterade förra veckan, med hänvisning till en rapport av Gabe Kaminsky i Washington Examiner, har Walz ”upprepade gånger uppträtt tillsammans med en lokal muslimsk ledare som har rättfärdigat Hamas terroristhandlingar mot Israel och en gång delat en pro-Hitler-film på sociala medier”. Walzs Muslim American Society of Minnesota har också fått bidrag från staten.

Kamala och Walz är den mest radikala duon som någonsin har kandiderat till ett ämbete i USA. Detta gäller särskilt deras förhållande till Israel, Palestina och antisemitism.

Det handlar om röster, både i Minnesota och Michigan. Walz uppvaktar muslimska väljare och står upp för de frågor som de bryr sig om.

Muslimerna i Dearborn ville bojkotta Biden, men de vet att de har mycket mer sympati för Kamala.

Hon misslyckades med att välja Pennsylvanias guvernör Josh Shapiro eftersom han är jude.

Walz har gett sitt stöd till Ilhan Omar, som har framstått som en antisemit i kongressen. Hon vann sitt primärval den här veckan.

 

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/08/13/report-tim-walz-praised-hitler-supporting-imam-as-master-teacher-contradicting-campaign/