Ur flödet/i korthet

På måndagen publicerade Secret Service det brev som Ryan Wesley Rauf skrev innan han försökte döda Trump. Han skriver att om han misslyckas väntar ett pris på 150.000 dollar till den som lyckas. Den tidigare justitieministern Bill Barr är chockad. ”Det här är samma sak som att uppmuntra till nya mord.

Barr är inte den ende som är chockad. Hans efterträdare som justitieminister, Matt Whittaker, sa samma sak till Laura Ingraham: ”Det här är information som Secret Service lätt kunde ha raderat. Det faktum att de inte gör det visar att Secret Service är utom kontroll.

”Jag var bedövad över att justitieministeriet i morse släppte innehållet i brevet som Ryan Routh lämnade med en bekant före mordförsöket på tidigare president Trump,” sa Barr i sitt uttalande.
Barr tillade att offentliggörandet av brevet ”inte tjänade något annat syfte än att riskera att uppvigla till ytterligare våld” och påpekade att justitiedepartementet kunde ha ”redigerat inflammatoriskt material” i brevet.

Secret Service publicerade brevet efter att den person de skulle bevaka, presidentkandidaten Donald J. Trump, hade utsatts för två mordförsök, och båda gångerna var det turen som räddade Trump, inte Secret Service-agenternas skicklighet.

Tvärtom.

Tvärtom finns det så många hål i deras mörkläggning att det väcker frågor om huruvida det finns krafter inom eller ovanför Secret Service som vill att Trump ska dödas före valet.

”Även om justitiedepartementet tyckte att det var viktigt att tillhandahålla brevet till domstolen, kunde de ha redigerat provocerande material eller säkerställt att brevet skickades under försegling”, tillade Barr. ”Det var förhastat att skicka ut det här brevet mitt under en valkampanj där president Trump hade utsatts för två mordförsök.”

https://www.breitbart.com/politics/2024/09/23/former-attorney-general-bill-barr-dumbfounded-that-doj-would-release-routh-letter/

Katolska biskopar samlas kring ofödda liv

Den katolska biskopskonferensen säger att amerikanerna bör stödja kandidater som kommer att skydda ofödda liv. Det råder ingen tvekan om vem det är. Kamala har gjort abort till en prioritet och hon har inga reservationer. Under ABC-debatten kritiserade programledaren Lindsay Hines Trump för att ha sagt att Kamala stöder abort under den tredje trimestern. -”Det finns inget dödande av foster i tredje trimestern och efter födseln”, korrigerade hon Trump.

Men Hines ljög, och det är bevisat. Precis som i debatten mellan Obama och Mitt Romney när Candy Crawley tillrättavisade Romney.

Demokraterna har gjort abort till en prioritet. Biden korsade sig själv när han talade om abort. Detta är den princip som kyrkan vägrar att släppa taget om.

”Vi måste uppmana till politik som hjälper kvinnor och deras barn i nöd, samtidigt som vi fortsätter att hjälpa mödrar i våra egna samhällen genom lokala graviditetshjälpscenter”, sa det i uttalandet.

Biskopen uppmanade katoliker att rösta för att skydda livet och att be för det.

”Viktigast är att vi röstar för att skydda livet.

”Viktigast av allt är att vi måste återuppta vår hängivenhet till innerlig bön för livet”, betonade biskop Burbidge.

Avskaffandet av Roe v. Wade ledde till en våg av firande och optimism om framtiden för kampen mot abort. Biskop Burbidge varnade dock för den olyckliga bieffekt som ”femtio år av praktiskt taget obegränsad abort” har haft på landet.

”Amerikanerna har blivit bekväma med en viss mängd aborter. Detta gör att abortindustrin kan fortsätta att tillhandahålla alla typer av aborter”, förklarade biskopen.

Biskop Burbridge avslutade med en påminnelse till alla katoliker och alla människor om deras ansvar att försvara de svagaste bland oss.

Tagit nej

Kamala har tackat nej till att delta i middagen till minne av kardinal Al Smith. Det är en tradition. År 2016 satt Hillary och Trump vid samma bord. Kandidaterna ska hålla upphöjda tal utan alltför många personangrepp. Det ska vara jovialiskt. Kandidaterna har möjlighet att tala till en utvald samling dignitärer, men Kamala missar tillfället. Det kan ha något att göra med abort.

Stöd från den djupa staten

I en petition meddelar 700 personer med bakgrund i CIA, Pentagon, National Security Agency etc. att de stödjer Kamala Harris. Bland undertecknarna finns flera som i oktober 2020 använde sin professionella prestige för att försäkra sig om att Hunter Bidens laptop var rysk desinformation. Personer som den tidigare CIA-chefen John Brennan och den tidigare CIA/NSA-chefen Michael Hayden visste att det var en lögn. FBI hade suttit på den bärbara datorn sedan december 2019.

Nu är de på det igen. De hävdar att Kamala Harris är en garant för att nationella säkerhetsintressen kommer att skyddas.

I brevet hävdas att Harris ”har visat sig vara en effektiv ledare som kan främja USA:s nationella säkerhetsintressen”.

Brevet gick inte in på några detaljer utan sade bara

Hennes outtröttliga diplomati med allierade runt om i världen har bevarat en enad front till stöd för Ukrainas kamp mot rysk aggression. Hon förstår verkligheten bakom USA:s militära avskräckning och lovar att bevara den amerikanska militärens status som den mest ”dödliga” styrkan i världen.

Hon nämnde inte sin roll i det katastrofala tillbakadragandet från Afghanistan, eller nämnde Afghanistan överhuvudtaget.

Misrepresentation och karikatyr

Det som uppenbarligen förenar undertecknarna är Trump-hatet. Dessa så kallade proffs drar sig inte för den grövsta propaganda byggd på lögner.

Samtidigt ägnar brevets undertecknare mycket mer utrymme åt att argumentera för varför de motsätter sig Trump och hävdar att den tidigare tillträdande presidenten ”hotar” Amerikas demokratiska ideal.
”Trump hotar vårt demokratiska system; han har sagt det själv. Han har krävt att delar av konstitutionen ska upphävas. Han har sagt att han vill vara en ’diktator’, och hans förtydligande att han bara vill vara diktator för en dag är inte betryggande”, heter det.

När Trumphatare använder dessa argument vet folk att de är ute och cyklar. Att professionella tillåter sig att sjunka så lågt är ett tecken på kris i den djupa staten.</p

De är villiga att göra vad som helst.

https://www.breitbart.com/politics/2024/09/23/over-700-deep-state-members-back-harris-including-some-who-signed-the-hunter-biden-laptop-letter/