Ur flödet/i korthet

Dokument har tidigare skrivit om ex-muslimen Hatun Tash, som verkar som kristen predikant och islamkritiker, framför allt vid Speaker’s Corner i Hyde Park i London.

Hon har slagits, misshandlats och knivhuggits av uppretade muslimer, utan att Metropolitan Police (Mets) har gjort några gripanden.

Bristen på intresse i regimmedia och bland sociala rättvisekrigare som visas för Hatun Tash är anmärkningsvärt och avslöjar hur falsk identitetspolitik och så kallad intersektionalitet är.

I juli 2021 blev hon brutalt knivhuggen av en man i svart islamisk dräkt som tydligt siktade på hennes hals.

Ingen bryr sig om våldet och hoten mot Hatun Tash

2022 greps Tash av polis vid Speakers’ Corner i London efter att ha blivit bestulen på sin koran. Ja, du läste rätt – Tash utsattes för ett rån, men det var ändå hon som greps.

En folkmassa av muslimer häcklade henne och ropade ”Allahu Akbar” när hon brutalt drogs in i en polisbil. Efter att ha blivit kroppsvisiterad, förhörd klockan 4 på morgonen och hållits i förvar i totalt 15 timmar släpptes hon till slut utan åtal.

Detta enligt Tim Dieppe i Spiked.

Tash bar visserligen en koran med hål i, vilket symboliserar att berättelsen i koranen har ”hål” i sig. Provocerande, naturligtvis – det är ganska lätt att provocera muslimer. Men det är inte olagligt. Ändå valde Mets att gripa Tash.

Tash lämnade sedan in en stämningsansökan mot polisen för felaktigt gripande och brott mot de mänskliga rättigheterna. Med stöd av Christian Legal Centre vann Tash till slut sitt fall.

Hon har tilldelats £ 10.000 i skadestånd och juridiska kostnader av Metropolitan Police, som har erkänt att de agerade olagligt mot henne. Men någon ursäkt har ännu inte kommit.

The Mets behandling av Tash har varit kontinuerligt orättvis. I maj 2021 blev Tash överfallen och misshandlad av en grupp islamiska män för att hon bar en t-shirt med en bild av Muhammed på.

Polisen arresterade henne omedelbart för förargelseväckande beteende. Hon vann ett rättsfall mot polisen och tilldelades £ 10.000 i ersättning 2023.

Londonpolisen anser uppenbarligen att förolämpning av en utvald grupp (muslimer) är mer kriminellt än överfall eller rån. Lagar om så kallat hets mot folkgrupp breder ut sig i Europa och är tydligt inriktade på att skydda vissa prioriterade grupper, med muslimer och HBTQ-maffian i spetsen.

Att detta sker på Speakers’ Corner, en plats som har förknippats med yttrandefrihet i över två århundraden, visar hur svag yttrandefriheten är i Storbritannien i dag. John Stuart Mill vänder sig i sin grav.

Vad som gör fallet ännu mer avslöjande är att Tash kommer från ett muslimskt land och har samma hudfärg och bakgrund som de ligister som attackerar henne. Det här gör det ganska tydligt: Islam trumfar kristendomen i dagens Storbritannien och i många andra länder i Europa.

Sedan den 7 oktober har detta blivit ännu mer uppenbart. Efter att 1.200 oskyldiga människor, mestadels civila, slaktats av Hamas i Israel gick den muslimska mobben ut på gatorna. Judehat och uppmaningar till folkmord fanns överallt, men polisen reagerade inte.

Sedan tog ”Two Tier Keir” Starmer över och förstärkte det twådelade rättssystemet, vilket blev uppenbart efter Southport-morden och de efterföljande demonstrationerna. Britter arresteras och döms för att ha ropat Allah, Allah, vem f… är Allah?

Det är nästan som om islam redan har tagit över.