Ur flödet/i korthet

Documents USA-korrespondent Elisabeth Rooney talar med människor vid en MAGA-båtparad för att hedra Trump i Jupiter, Florida. De är alla oroliga att Kamala Harris kan bli nästa president.

Norsk och svensk media har indoktrinerat folket att tro att Harris och Tim Walz är lösningen för Amerika. Vi rekommenderar att USA-korrespondenterna från NRK, Aftenposten och alla andra medier går ut och pratar med män och kvinnor på gatan. Det är trots allt de som har rösträtt och är djupt oroade över ett land i kris.

Joshlyn är en ung konservativ kvinna som utmanar sina demokratiska vänner om Kamala Harris politik, abort och transoperationer för barn. Hon ger Amerika hopp.

Terry är en kvinna med två barn som fruktar för sin framtid om Kamala Harris blir president. Det håller henne vaken på nätterna.

Mike från New York berättar historier om när Donald Trump startade i ”staden som aldrig sover” och hur alla älskade honom. Han reparerade Trumps telefon på 70-talet och glömmer det aldrig.

Michael flyttade till Florida under pandemin eftersom det var en fri stat som inte införde auktoritära regler. Han menar att yttrandefriheten är det viktigaste av allt, och utan den är vi dömda att misslyckas.

En mamma och tre unga tonåringar från Connecticut bor i en konservativ stad i en djupblå stat. De har mött motstånd för sina konservativa åsikter.

Bob och hans fru Joyce vill ha tillbaka president Trump. Om det inte händer säger han att USA är kört.

Youtube:

Rumble: