Kommentarer

Enligt min uppfattning är det nu högst troligt att mRNA-baserade så kallade corona-vacciner är den primära drivkraften bakom flera år av internationell överdödlighet. Detta har varit en ledande hypotes under lång tid.

Det har myndigheter och media inte velat erkänna. Men bevismaterialet för att injektionerna kan orsaka allvarliga hälsoskador eller dödsfall för många människor börjar bli obehagligt stort.

Om hälsomyndigheterna anser att något annat har orsakat överdödligheten så är det deras uppgift att bevisa det. Vid det här laget är det svårt att se vilken alternativ hypotes som skulle kunna förklara vad som händer.

Den amerikanske teknikentreprenören Steve Kirsch har varit kritisk till de så kallade coronavirusvaccinerna i flera år och hävdat att de varken är säkra eller effektiva. Baserat på värdefulla och detaljerade tjeckiska data som släpptes 2024, indikerade Kirsch i juli 2024 att vaccinet från Moderna är ännu mer dödligt än det från Pfizer-BioNTech, som redan var mycket farligt. Steve Kirsch drar slutsatsen i sitt nyhetsbrev på plattformen Substack att en närmare titt på de tjeckiska uppgifterna bekräftar att mRNA-vaccinerna ”är för dödliga för att använda”.

De mRNA-baserade produkterna från Moderna och Pfizer har många gemensamma egenskaper. Faktum är att de har så mycket gemensamt att Moderna stämde Pfizer och deras partner BioNTech för patentintrång relaterat till utvecklingen av deras covid-19-vaccin. Patologen Clare Craig påpekar dock att en dos Moderna är tre gånger så koncentrerad som en dos Pfizer.

De mRNA-baserade injektionerna verkar fungera på ett sätt som är gemensamt för toxiner: ju mer du exponeras för dem, desto större är den potentiella skadan på din kropp. Tre injektioner innebär större risk för hälsoskador eller dödsfall än en injektion, och en koncentrerad dos Moderna är ännu farligare än en dos från Pfizer.

Steve Kirsch skrev i augusti 2024 att ”Min uppskattning är att covid-19-skotten dödade cirka 1 person per 1000 doser. Så omkring 650 000 amerikaner miste livet på grund av injektionerna. Botemedlet var värre än sjukdomen.”

Visserligen är detta en kvalificerad gissning från en person, men siffrorna är inte på något sätt omöjliga. Injektionerna kan ha dödat hundratusentals människor bara i USA. Dessutom finns det minst lika många som lever med allvarliga hälsoproblem efter injektionerna. Dessutom fortsätter oförklarliga dödsfall i många länder.

Miljarder doser har administrerats globalt sedan 2021. Om covid-19-skotten dödade cirka 1 person per 1 000 doser, som Kirsch föreslår, motsvarar detta miljontals dödsfall globalt. Det stämmer väl överens med den internationella överdödlighet vi har sett sedan 2021. Dessutom har väldigt många människor fått mer än en dos av mRNA-produkter, vilket ytterligare ökar risken.

Om man antyder att en miljon människor kan ha dödats av mRNA-baserade så kallade coronavacciner världen över mellan 2021 och 2024, så är detta en försiktig uppskattning. Siffran är förmodligen högre, kanske betydligt högre.

Vissa har antytt att mRNA-baserade så kallade vacciner kan ha bidragit till tio miljoner  eller så många som 20 miljoner dödsfall globalt. Man får förstås hoppas att sådana uppskattningar är för höga. Jag är inte i stånd att varken bekräfta eller dementera dem. Om man betänker att miljarder doser har getts till människor över stora delar av världen, är inte ens så höga uppskattningar tyvärr helt otänkbara.

Om injektionerna hade orsakat 10 miljoner dödsfall skulle detta överträffa antalet döda soldater under första världskriget, en fyra år lång slakt med skyttegravar och giftgas. Om de har orsakat så många som 20 miljoner dödsfall kan detta överstiga det totala antalet militära och civila dödsfall under första världskriget.

Det är sant att jordens befolkning har vuxit med miljarder människor sedan 1914. Sådana jämförelser är i alla fall tankeväckande.

Läkemedlet talidomid (Neurosedyn) skadade eller dödade tusentals barn i slutet av 1950-talet. De flesta källor tyder dock på att antalet offer var maximalt 20 000 personer, troligen med mindre än 10 000 dödsfall. Detta nämns nu i historieböckerna som en medicinsk skandal.

Ändå kan mRNA-baserade så kallade corona-vacciner ha dödat hundra gånger fler människor, kanske tusen gånger fler, på tre eller fyra år. Om man letar i historisk litteratur efter medicinska skandaler är det svårt att hitta något annat i denna skala.

Samtidigt växer antalet offer fortfarande. Antalet personer som fortfarande lever men har fått allvarliga skador av vaccinationerna är troligen minst lika stort som antalet avlidna.

Förutom en ökad risk för hjärtsvikt finns det nu trovärdiga indikationer på att mRNA-injektionerna kan bidra till aggressiv cancer. En studie från Sydkorea kopplar mRNA-baserade så kallade vacciner till en ökad risk för demens.

Vilka andra hälsoproblem orsakar de? Nedsatt fertilitet och förmåga att få friska barn? Vi vet fortfarande inte detta med säkerhet, men det finns tillräckligt med data för att orsaka allvarlig oro.

Det verkar allt mer troligt att vi kommer att märka stora återverkningar från mRNA-baserade så kallade coronavirusvacciner under många år framöver.

Det är inte lätt att definiera vad som är den mest skadliga medicinska behandlingen i historien. Om vi ​​begränsar oss till den period från vilken vi har skriftliga källor, sträcker sig medicinsk historia åtminstone 5 000 år tillbaka, till civilisationerna i det antika Mesopotamien och Egypten.

Från de källor som har lämnats till oss vet vi att dessa gamla kulturer praktiserade läkning och behandling av sjukdomar med olika metoder. Vissa av deras örter kan ha haft positiva effekter. Men de förlitade sig också mycket på vad vi kan kalla magi, med hjälp av amuletter och trollformler för att avvärja onda andar.

Liknande saker kan sägas om kulturerna i Kina, Indien, Mesoamerika och andra civilisationer. En del av det de använde kunde ha en positiv effekt, men all behandling var inte rationell eller vetenskaplig.

Det finns många konstiga saker i medicinens historia. Häxdoktorer är aktiva i vissa delar av världen än idag.

I Europa praktiserade läkare havreuthyrning i århundraden. Idag har denna praxis upphört, helt enkelt för att det inte finns några bevis för att det är fördelaktigt i de flesta fall.

Det är mycket troligt att vissa läkningsmetoder som praktiserades i antiken gjorde mer skada än nytta. Det är dock extremt svårt att uppskatta hur många personer detta kan ha drabbat. Detta hände också vid en tidpunkt då den globala befolkningen var mycket mindre än den är idag. I praktiken måste vi därför bedöma utvecklingen i modern tid, från vilken vi har mer tillförlitliga data.

Personligen känner jag inte till något annat offentligt godkänt vaccin eller läkemedel som har dödat mer än en miljon människor. I ljuset av antalet offer som har dödats eller skadats allvarligt kan de mRNA-baserade så kallade coronavaccinerna därför möjligen vara den mest skadliga drogen i historien. Stora delar av mänskligheten har utsatts för potentiell skada.

Sett till antalet personer som aktivt bidragit till dödsfallen utgör detta nästan säkert den största medicinska skandalen i världshistorien.

Miljarder doser av experimentell genterapi har injicerats i människor nästan över hela världen. De som är involverade i detta inkluderar Världshälsoorganisationen (WHO), stora läkemedelsföretag, nationella regeringar, politiker och byråkrater, massmedia, många läkare och sjuksköterskor, plus många andra.

Omfattningen är svindlande. Regeringar på flera kontinenter har drivit på för att deras befolkning ska ta dessa farliga injektioner. Det betyder att samma regeringar är delvis ansvariga för dödsfallen av tusentals av sina egna medborgare.

Skadorna som mRNA-injektionerna förmodligen har orsakat miljontals människor är så stor att många regeringar i många olika länder potentiellt kan falla över denna fråga. Den härskande eliten i hela västvärlden, inklusive massmedia, kan komma att möta en enorm nedgång i förtroende på grund av denna skandal.