Ur flödet/i korthet

Islamisk terror är tillbaka i Europa. Men i själva verket försvann den aldrig riktigt. Européerna har vant sig vid att våldsamma muslimer dödar människor utan anledning och glömmer bort det så fort medierna slutar skriva om det.

Terroristattacken i Solingen den 23 augusti har redan glömts bort. Media fokuserar inte på det faktum att mördaren Issa Al H, som misstänks vara ansluten till Islamiska Staten (IS), aldrig borde ha varit i Tyskland från första början. Tyska politiker tillät honom att döda tre personer och skada åtta, ironiskt nog i en grupp människor som hyllade mångfalden.

I Tyskland har den här typen av islamistisk nihilism på ett oroande sätt blivit det nya normala, skriver Tom Slater, redaktör för Spiked. Men det är inte bara Tyskland; hela Europa präglas av en nihilism där etniska européer offras utan att några politiker höjer på ögonbrynen.

Det talas om hatpropaganda och människor arresteras för att ha reagerat olämpligt när tre små flickor slaktas i Southport. Men politikerna som släppte in mördaren straffas aldrig. De står för det verkliga hatet: De hatar sitt eget folk.

Det har varit flera incidenter i Tyskland, och de flesta av dem är så kallad småskalig terrorism. Som den terrorist som attackerade en antiislamisk demonstration i Mannheim, som slutade med att en polis dödades.

Man ser inte längre de gigantiska terrorattackerna, som Bataclan. Men det beror på säkerhetsstyrkornas intensiva arbete, som förhindrar ett skrämmande antal terroristdåd.</p

Ett exempel är den planerade terroraktionen mot en Taylor Swift-konsert i Wien. Det kunde ha resulterat i ett massmord som Europa inte har upplevt under efterkrigstiden. Planerna avslöjades, men Swift ställde ändå in alla sina konserter i den österrikiska huvudstaden. Med andra ord är det islam som styr och ställer. Ingen säger längre att showen måste fortsätta. Allah säger nej.</p

Också i juni, under sommarens fotbolls-EM, omintetgjordes stora planer av tysk säkerhetspolis. Återigen var IS inblandat.

I juli avslöjades ytterligare en ISIS-plan efter en rad tillslag inför EM-finalen mellan England och Spanien. I april greps tre tonåringar – 15, 15 och 16 år gamla – misstänkta för att ha glorifierat Islamiska staten och planerat attacker mot kyrkor.

Det här är det nya normala.

Det här är det nya normala, och det blir bara värre för varje år som går.

Om Europa ska överleva måste något drastiskt göras åt migrationen

Det finns otaliga exempel, det enda de har gemensamt är två saker: a) Islam ligger bakom det, och b) Vi kommer att glömma det på nolltid.

Trots allt: Den senaste gigantiska terrorattacken var inte så länge sedan. I mars ledde en islamistisk terrorattack mot Crocus City Hall i Moskva till 145 dödsfall. Men ryssar är inte särskilt populära i dag, så det är lätt att förbise sådana detaljer. Terroristerna var enligt uppgift anslutna till ISIS-K, som efter att ha fått ett blodigt fotfäste i Syd- och Centralasien också har börjat göra sig gällande utanför Pakistan och Afghanistan.

Det är förbluffande att detta terroristiska, fascistiska hot inte står i centrum för den politiska diskussionen i hela Europa.

Dessutom har vi många våldtäkter, rån, knivhuggningar och mord i stora delar av Västeuropa. Om du förlorar din son eller dotter spelar det egentligen ingen roll om han eller hon dog ensam. Smärtan och sorgen är lika stor.

Minns ni terrorattacken i Hartlepool i oktober? Jag tvivlar på det. Vad som hände var att en marockansk asylsökande, inspirerad av Hamas pogrom i Israel, knivhögg sin iranska lägenhetskamrat, som hade konverterat till kristendomen, innan han dödade en 70-årig man på gatan.

I oktober hade Israel ännu inte attackerat Gazaremsan. Så det var den 7 oktober som inspirerade denna trevliga mördare av den typ som västvärldens politiker inte kan få nog av.

Terrorn drabbar också laglydiga invandrare. I både Hartlepool och Solingen var en av de nästan dödade från Iran.

Men i Storbritannien, liksom i många andra europeiska länder, verkar eliten desperat att byta ämne. Ofta till frågan om extremhögern.

Efter upploppen i Southport har Labourregeringen talat om lite annat. I Tyskland får myndigheterna panik eftersom AfD gör bra ifrån sig i lokalvalen. Otroligt nog är det ett stort antal tyskar som inte gillar importen av mördare och våldtäktsmän – som skattebetalarna måste försörja. Sådana ”extrema” attityder kan inte tolereras.

Fokuseringen på högerextremister påminner om ren galenskap.

Sedan 2005 har 95 personer dödats i Storbritannien i islamistiska terroristattacker. Under samma period har extremhögern dödat tre personer.
Islamisk extremism står också för tre fjärdedelar av MI5:s terrorismutredningar.

Det är inte så det ser ut om man läser regimmedia. Värst av allt är att myndigheterna konsekvent ignorerar den fara som islamistiska gäng utgör och överdriver hotet från höger.

Prevent är det hårt kritiserade brittiska programmet för att bekämpa extremism. Trots att nästan 95 procent av terroristdåden utförs av islamistiska gärningsmän och endast 3-4 procent av så kallade högerextremister, fokuserar Prevent mest på de senare.

Enligt färska siffror avser endast 11 procent av remisserna till Prevent islamistisk extremism, medan 18 procent avser högerextremism. Obalansen kan knappast vara mer extrem.

Vi ser samma sak i Norge. Alla minns mordet på Benjamin. Ingen minns alla de mordoffer som invandrare, och särskilt muslimer, har utsatt oss för. Alla är lika mycket värda, säger hjärntvättade svenskar. Men tydligen är alla inte lika mycket värda.

En analys av Prevent 2023 drog slutsatsen att gränserna för vad som räknas som islamistisk extremism i programmet är ”för snäva”, medan gränserna för högerextremism är ”för vida”.

Det var som fan, Sherlock!

Prevent kallar det högerextremt om du publicerar ”milt kontroversiella eller provokativa former av mainstream, högerkommentarer”, konstaterade William Shawcross, som ledde den oberoende utredningen.

Det här är vad vi ser mer av.

Vi har sett fler exempel på detta sedan Southport. Men det gäller inte bara britterna. Hela Västeuropa är infekterat av samma dödliga sjukdom. Islam är en mycket farligare pandemi än COVID-19. Och mot denna pandemi vägrar vår regering att vaccinera oss.

Det civilisatoriska självmordet tycks önskas av nihilistiska politiker som föraktar sin egen kultur och sitt eget folk. De trivs uppenbarligen bäst i moskéerna, där distinktionen mellan kvinnor och män inte kunde vara tydligare. Här finns ingenting av Allas lika värde,

När Nancy Faeser blev inrikesminister 2022 var en av de första sakerna hon gjorde att lägga ner regeringens expertgrupp om islamism. I stället inrättade hon en expertgrupp för ”islamofobi”.

Hela den trångsynta eliten verkar tycka likadant: Att konfrontera terror som begås av muslimer är att attackera alla muslimer och kan leda till en ökning av dödligt högerextremt våld. Men det här är bara helt löjligt.

Det visar på ett förakt för både muslimer och icke-muslimer. Alla muslimer är inte terrorister. Och varför har inte det högerextrema våldet redan exploderat efter de massiva terrorattacker vi redan har upplevt? Var är terrorn efter groomingskandalen i Storbritannien?

Samtidigt blundar våra eliter för en giftig, verkligt fascistisk ideologi som tar liv efter liv i Europa och som inte har något att göra med våra värderingar om frihet, demokrati och tolerans.

Eliternas tystnad om islamistisk terrorism återspeglar en dödlig feghet. En feghet som vi inte längre har råd med. Det är förmodligen redan för sent för länder som Tyskland, Frankrike, Sverige, Belgien, Nederländerna och Storbritannien.

Norge kunde fortfarande ha överlevt som en säker och välmående nation. Men ingen har den politiska viljan som krävs. Allvarligt talat verkar det som om våra politiker inte har någon vilja att bevara Norge som ett säkert och fritt land.

Därför kommer Norge också att förstöras, ett steg i taget. Det är bara en tidsfråga.