Kommentarer

Kamala hade låga förväntningar på sig och gjorde en hyfsad insats. Vissa skulle säga bra. Trump blev snabbt för hetsig och skulle ha tjänat på att vara mer avslappnad. Trumps skriva-någon-på-näsan-stil tillät henne att spela överseende. Trump drivs av verkligheten – USA faller sönder – och Kamala försöker sig på samma trick som Biden 2020 – med löften om en ny framtid. Hon måste få väljarna att glömma det som hon har gjort i fyra år.

Men det är inte utomstående som bestämmer vem som var bäst, det är amerikanerna och de lider verkligen. Staden Springfield i Ohio är en bra en symbol för läget. I en stad med 60 000 invånare har Kamala flugit in 22 000 haitier som en del av ett särskilt skyddsprogram. Haiti faller sönder, men vilken ansvarsfull politiker skickar 22 000 haitier till en stad? Så gör  politiker som inte bryr sig om sitt eget land.

Hur många Springfields finns det i USA? Deras erfarenheter kan avgöra utgången av valet. Nu sägs det att det inte har kommit 12 miljoner, som den officiella siffran är, utan 25 miljoner. De får generösa subventioner från Biden/Harris som driver upp huspriserna.

De kommer från dysfunktionella samhällen präglade av korruption och kriminalitet.

Trump tog upp att haitierna i Springfield fångar och äter stadens gäss och ankor, katter och hundar. Kamala skrattade bort detta och sa att det var ett exempel på hur extrem Trump är. Men hon kan behöva äta upp de orden. Det finns bilder på svarta människor som går genom gatorna med gäss i sina händer.

Baserat på historierna från Europa är det inte svårt att föreställa sig att berättelserna från städer som Springfield är sanna.

Elon Musk sade att han inte tvivlade på att haitierna fångar djur och äter dem, och tillade att de också är kannibaler. Demokraterna och liberala medier har gjort en stor sak av att Trump upprepade gånger har nämnt filmen om Hannibal Lecter. -”De kommer snart att ha dig till lunch”, säger Trump. Elon Musk skriver på X att på Haiti har man sett miliser äta människor. Det finns en anledning till att en av ledarna kallas ”Barbecue”.

Reaktionen från liberala medier och demokratiska borgmästare och guvernörer är att förneka och håna sådana historier när de dyker upp i USA. Men det finns inspelningar av 911-samtal som berättar horribla ting.

Nyligen hölls ett möte mellan folket och administrationen i Springfield där folket krävde att något skulle göras. De accepterar inte att deras stad tas över av främlingar och att de som grädde på moset måste betala för det.

Filmen från Aurora, Colorado, där ett venezuelanskt gäng tar över ett helt kvarter med hjälp av tunga vapen, är verklig. Men den demokratiske guvernören försökte också vifta bort och förneka den.

Men man kan inte förneka verkligheten.

Harris/Biden har fört en politik som underminerat arbetar- och medelklassen. Det är ingen idé att tala om för dem att deras sänkta levnadsstandard är ett fantasifoster.

De jobb som skapats i USA har gått till illegala invandrare, inte till amerikaner.

Biden/Harris bedriver ett klasskrig mot sitt eget folk. Precis som Biden gjorde 2020, försöker nu Kamala sälja in ett program som ska sänka priserna och lyfta vanliga människor.

Valet kommer att avgöras av om människor är villiga att rösta mot sina egna intressen efter 3,5 år med Biden/Harris. Harris är mer radikal än Biden. Hon säljer ett budskap, men det är en politik som är verklighetsfrånvänd. Det är en ny form av politik som man också ser sättas i system i Europa. Därför måste en censurregim införas för att förhindra uppror. Eliten kommer inte att tillåta att missnöje får ett legitimt politiskt utlopp. De delegitimerar partier som Afd i Tyskland, SD i Sverige och Trump.

Det finns formidabla krafter bakom Harris. Goldman Sachs föredrar Harris. Kiel Economic Institute var oroliga för den ekonomiska tillväxten i Tyskland om invandringen begränsas.

Den globala eliten visar sin agenda, som är transnationell. De behöver inte den inhemska befolkningen. De är i en process för att parkera den, degradera den och stämpla den.

Det är därför västvärlden går in i en farlig era. Om Harris skulle vinna kommer motsägelserna och spänningarna att bli mycket större. Om Trump vinner kommer de att bli mindre.