×

Nyheter

Joe Rogan är känd för att ha en av de största podcasterna i USA med cirka 200 miljoner nedladdningar varje månad. Nu säger tre källor i det demokratiska partiet att Harris är redo att synas i podden.

Det kommer direkt efter att Donald Trump har signalerat att han kommer att vara med i Rogans podcast.

(NTB):

Det är möjligt att den demokratiska presidentkandidaten Kamala Harris kommer att intervjuas av den kontroversiella poddvärden Joe Rogan strax före valet, säger tre källor.

Till nyhetsbyrån Reuters säger två av källorna att personer ur Harris valkampanjstab deltog i ett möte med företrädare för Rogan i veckan, men att inget är bekräftat.

Rogan har en av de mest populära podcasterna i USA. Han har 14,5 miljoner följare på Spotify, nästan tre gånger så många som tvåan på listan, och dessutom 19 miljoner Instagram-följare och 17 miljoner följare på Youtube.

Bland lyssnarna finns en övervikt av unga män. Det här är en väljargrupp där Donald Trump enligt mätningarna kan ha mycket större framgång än Harris.

Sedan tidigare är det känt att Harris kommer att intervjuas i tv-kanalen Fox News. som har kommentatorer som ofta ger sitt tydliga stöd för Trump.

Donald Trump signalerade på måndagen att han planerar att synas i en podcast med Joe Rogan före valdagen den 5 november.

Trump har redan deltagit i ett antal podcasts, inklusive Flagrant, med programledaren Andrew Schultz, som har blivit viralt. Samtidigt har Harris dykt upp på Call Her Daddy, den största podden för kvinnor, där hon diskuterade tamponger, mens och abort.

Nerverna har varit på helspänn inom Harris-kampanjen efter att hon deltagit i flera intervjuer på TV, som inte nödvändigtvis har varit till hennes fördel.

Lämna ett svar