Ur flödet/i korthet

Flera studier visar att mRNA-produkterna har skadliga effekter, men de mest prestigefyllda medicinska tidskrifterna bojkottar sådana studier trots att de är gedigna, säger den amerikanske epidemiologen Nicolas Hulscher till Document.

Hysterin kring covid-19 har i stort sett försvunnit, trots Världshälsoorganisationen (WHO) och vissa mediers försök att med jämna mellanrum piska upp rädsla.

Den senaste är XEC-varianten som det är frestande att kalla valårsvarianten. ”Experter” hävdar att det just nu sprider sig i USA. Samtidigt upplever länder med hög vaccinationsgrad en ”oförklarlig” och kontinuerlig överdödlighet, samtidigt som man insisterar på att det inte har något med mRNA-vaccinerna att göra.

Trots att både myndigheter och media döljer mRNA-produkternas roll i överdödligheten och ökad förekomst av sjukdomar, undersöker oberoende forskare och organisationer vad dessa produkter gör med människokroppen, inklusive McCullough Foundation, där Hulscher är en framstående medlem.

I juli i år publicerade International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research en peer-reviewed studie av Young Mi Lee och Daniel Broudy som drog slutsatsen att mRNA-produkterna innehöll nanobotar. Studien mötte snabbt kritik i sociala medier, och denna mest uppseendeväckande slutsats verkar misskrediterad. Det gör det inte lättare att penetrera med andra kritiska studier.

Om man bortser från påståendet om nanobotar finns det fortfarande fynd i den här studien som visar sig vattentäta: Både blodkroppar och spermier reagerar extremt negativt på mRNA-produkterna, vilket bland annat kan störa menstruationscykeln och öka risken av hjärtsjukdomar. Senare studier baserade på solida data har bekräftat det. Spikproteinet stannar länge i kroppen och orsakar sjukdomar.

För att få större insikt i dessa frågor har vi därför pratat med Hulscher. Han förklarar att alla tidskrifter då och då publicerar slutsatser som inte håller tätt, men att tidskriften Lee och Broudy publicerade sin studie i ändå är ärlig och söker sanningen.

Kan man verkligen säga detsamma om New England Journal of Medicine och andra världskända tidskrifter, när de bojkottar och censurerar gedigna vetenskapliga verk som inte behagar läkemedelsindustrin?

mRNA-produkterna är skadliga, men det vägrar det medicinska etablissemanget att se. Det här måste få ett slut, konstaterar Hulscher.

Textning på norska kommer vid ett senare tillfälle.

Sändingen blir tillgänglig klockan 18:00 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/