Nyheter

Demokraterna tar till allt grövre medel för att komma åt Trump. Pengar är inget problem. Utanför Las Vegas håller en lyftkran upp en 40 meter hög staty av en naken Trump. Figuren är inte smickrande. Människor som kör längs vägen reagerar på att se den gigantiska statyn, frågan är hur de reagerar. Det här är inte första gången demokraterna försöker smutskasta och förödmjuka Trump och hans familj.

Skulpturen av den tidigare presidenten, som är gjord av skumbelagt stålnät och väger mer än 500 kg, tornar med utsträckta armar över en motorväg norr om staden.
Konstnärerna bakom den grafiska avbildningen säger att Trumps nakenhet var ”avsiktlig och fungerar som ett djärvt uttalande om öppenhet, sårbarhet och politiska personers offentliga personlighet”.
Kritikerna hävdar dock att den är utformad för ”chockvärde” och säger att den kommer att skrämma familjer som kör genom Las Vegas.
Republican Party of Nevada säger i ett uttalande att de ”starkt fördömer den beklagansvärda statyn av president Donald J. Trump som nyligen hängdes upp i en lyftkran”.

Personer bakom stuntet säger att statyn kommer att bogseras runt. Men Telegraph har inte kunnat nå konstnären bakom den och ägaren till marken kommer inte att intervjuas. De fruktar uppenbarligen en motreaktion.

The Wrap rapporterade att Trump-figuren har fått namnet ”Crooked and Obscene” av dess skapare, som vill att de som ser den ska ”tänka kritiskt om politiskt inflytande”.
Det kommer dagar efter ett rally i Wisconsin där Trump skrek om sin ”vackra” kropp

och tillade
”Mycket bättre än Sleepy Joe [Biden].”

https://www.telegraph.co.uk/us/news/2024/09/30/naked-donald-trump-effigy-deplorable-say-republicans/