Kommentarer


James O’Keefe har gjort ett av sina största scoop. Han har vunnit förtroendet hos en av Pentagons näst högsta tjänstemän, en som skriver svaren till befälhavarna som paraderar inför kongresskommittéer. Han heter Jason Beck. Han är essensen av woke. Han har bytt kön och avslöjar Demokraternas maktbegär: De kommer att avskaffa senaten, valkollegiet och fylla upp Högsta domstolen så att domstolen aldrig kan sätta en käpp i hjulen för nya lagar.

En av dem är att upphäva det andra grundlagstillägget, som garanterar amerikaner rätten att bära vapen. Det måste försvinna. Statens våldsmonopol måste vara absolut.

Becks titel räcker för att få rysningar längs ryggraden: Total force låter som en framtida dystopi. Det är Terminator talk. Det är mycket med intervjun som ger djup åt det vi har sett på ytan: Främjande av trans- och homosexuella i militären. Det började med rätten att vara öppet gay. Nu används transsexuella i reklam för militären. Pentagon har problem med att fylla sina led. De saknar 40 procent av den personal som krävs. Men kampanjerna är inte förändrade av den anledningen. De är en del av en omvandling av Amerika.

Beck skulle i ett traditionellt samhälle betraktas som en avvikare. Istället innehar han en av toppositionerna i Pentagon. Som underställd en av de biträdande försvarsministrarna. Viktig och betrodd nog att skriva svaren på kongressutfrågningar.

Det är psykologiskt smart att ge ledningsansvar till avvikare. De har brutit mot så många regler i sina privata liv att de inte har några problem med att avveckla samhällsordningen.

Beck säger att muren mot Mexiko måste bort. Vad är poängen med kontroll? Bortkastade resurser. -Vem har någonsin hört talas om en terrorist som kommer över gränsen? säger Beck. I verkligheten har flera hundra på FBI:s terroristlista avslöjats. Det vet Beck såklart. Ändå låtsas han att det inte är några problem. Han bekräftar vad vi har vetat länge: de öppna gränserna är en medveten plan för att förvandla Amerika till ett helt annat samhälle.

Staten måste ta vapnen från medborgarna. Hur kommer det att ske?

Beck är inte dum. Han påminner om att nationalgardet sattes in i sydstaterna för att avskaffa segregationen i skolorna. Det var säkert några av dem som personligen var emot uppgiften, men de följde order, säger Beck, och han tror att samma sak skulle hända i dag om de fick order om att ta bort folks vapen. De skulle följa order.

Att det i det ena fallet handlar om att skapa jämlikhet, medan det andra kommer att upprätta en statsdiktatur över hela USA:s konstitution, bekräftar inte Beck.

Under intervjun kommer det fram att det är total makt de siktar på, vilket arbetsbeskrivningen anger.

Beck är långt framme. Men han är i en nyckelposition. Hans departement ansvarar för DEI – mångfald, jämlikhet i utfall och inkludering. De anställer människor utifrån etniska, religiösa och sexuella markörer. Det övertrumfar kompetens.

Under samtalet nämner de Eric Prince, mannen bakom Blackwater. Beck gör det klart att det är en man han hatar. De kommer att göra det svårt för människor som honom att arbeta med ett uthyrningsföretag.

Överlag blir det svårt att göra affärer med staten om man inte delar Becks värderingar och mål.

Total makt.

Norge har slagit in på samma väg som USA. Förra statsminister Erna Solberg införde att 5 procent av de statliga tjänsterna ska tillsättas av personer med luckor i CV:t. I veckan kom det fram att nuvarande statsminister Støre avbröt programmet.

O’Keefe spelar gay och gör det på ett övertygande sätt. Beck har bytt kön och är svag för smicker och flirt. När de sitter tillsammans i soffan säger han att han har gått igenom ”rörläggararbete” där nere. -Hur kommer det att gå om vi blir intima, frågar O’Keefe. Där slutar första avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *