Nyheter

Nigel Farage sade i en söndagsintervju på Sky News att ett stort antal brittiska muslimer inte delar brittiska värderingar. För det blev han attackerad från alla håll, trots att det kan bevisas statistiskt.

”Vi har ett växande antal unga människor i det här landet som inte delar brittiska värderingar, som i själva verket avskyr mycket av det vi står för. Jag tror att vi ser dem på Londons gator varje lördag.”

På frågan från programledaren Trevor Phillips om han menade de brittiska muslimerna svarade han

”Ja, det gör vi. Och jag är rädd att jag hittade en ny undersökning som säger att 46% av de brittiska muslimerna stöder Hamas – stöder en terroristorganisation som är förbjuden i det här landet.”

Farage hänvisade till en opinionsundersökning som gjorts för Henry Jackson Society som visade att över hälften av de brittiska muslimerna stöder Hamas, och att endast 24 procent anser att det de gjorde den 7 oktober var våldtäkt och mord.

En tredjedel av de brittiska muslimerna vill att sharialagar ska bli landets lag och ersätta brittisk lag. 52 vill ha ett förbud mot att avbilda profeten Muhammed.

Trots detta frågade programledaren om Farage inte stigmatiserar landets muslimska befolkning. Farage svarade att han bara förhåller sig till fakta:

”Jag skyller inte på dem. Jag konstaterar ett faktum. Allt jag gör är att konstatera att ingen annan vågar säga sanningen om detta.”

Inför det stundande valet hade Farage inte mycket gott att säga om Tories/Sunak och Labour:

”Ingen i historien har släppt in fler människor som potentiellt kommer att kämpa mot brittiska värderingar än Sunak”, tillade han.

”När det gäller den bredare frågan är befolkningsexplosionen den enskilt största frågan som det här landet står inför. Och den kommer inte att debatteras i det här valet. Varför inte? För att Labour startade den och Tories påskyndade den. Det har lett till ett problem av ofattbara dimensioner.”

”Om du vill ha massinvandring, rösta på de konservativa, om du vill ha massinvandring, rösta på Labour.”

Farage attackerades från alla håll: Generalsekreteraren för Council of British Muslims, Labour-representanten Stella Creasy: De kallade honom för de vanliga förolämpningarna. Men den politiska kommentatorn Darren Grimes noterade:

”Nigel Farage utmanas av Sly News på sitt påstående att Storbritannien har ett ’verkligt, verkligt problem’ som har identifierats med kristallklarhet sedan den 7 oktober. Jag kan inte förstå hur någon inte kan se det uppenbara hot vi står inför.”

https://www.breitbart.com/europe/2024/05/26/farage-sparks-leftist-meltdown-after-stating-growing-number-of-muslims-loathe-british-values/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *