Kommentarer

Som svar på den senaste tidens massdemonstrationer mot den skenande invandringen och den ökande islamiseringen av England har regeringen under ledning av Labours Keir Starmer beslutat att slå ner på alla som vågar protestera.

Starmer vägrar att ta itu med den inhemska befolkningens oro och kommer inte att diskutera. Hans svar är rå repression. I detta syfte meddelar polisen att de har skickat ut dussintals poliser för att finkamma internet och elektroniska medier efter något att straffa människor för. Avsikten är att gripa och fängsla personer som vågar vidarebefordra något som kan leda till våld och andra brott. Det är i alla fall vad polisen hävdar.

<

Det är inget försvar att ett uttalande är sant eller att en video visar faktiska händelser. Polisen, uppbackad av regeringen, tar sig makten att bestämma vad som får sägas och vem som ska straffas.

Det är inte heller något försvar att de anklagade inte visste att de bröt mot någon lag – vilket de i många fall inte gjorde – eller att de inte hade för avsikt att orsaka skada eller upplopp, utan helt enkelt ville tala om något som de tyckte var intressant eller störande. Hundratals har redan åtalats för tankebrott som de inte visste eller inte kunde ha vetat var brott.

Den brittiska statens förföljelse av oliktänkande har pågått i åratal, vilket fallen mot Tommy dokumenterar. Men nu har Starmer beslutat att helt och hållet och helt officiellt avskaffa yttrandefriheten.

När en regering så enträget och öppet vill hindra kritiker från att yttra sig och sätta dem i fängelse om de säger något som inte faller makthavarna i smaken, är det uppenbarligen ett tecken på svaghet. Regeringen vet att den har fört folket bakom ljuset, och stora delar av befolkningen vet att regeringen är folkets fiende. Som svar på denna olyckliga situation tar makthavarna till det yttersta medlet att avskaffa yttrandefriheten och därmed demokratin.

Så det var oundvikligt att det skulle bli när olika regeringar lurade folket genom att lova begränsningar av invandringen samtidigt som de importerade miljontals utlänningar som inte vill ha något att göra med den engelska kulturen.

Englands kollaps och degenerering till en totalitär diktatur berodde inte på omständigheter som låg utanför makthavarnas kontroll, utan var planerad.

Diktatur är det pris som engelsmännen måste betala för att den härskande klassen ska kunna fortsätta att styra.