Ur flödet/i korthet

Regeringen kallade till pressträff klockan 17 på torsdagen. Temat var ”mpox”, det som fram till årsskiftet var känt som ”apkoppor” men som fick byta namn eftersom någon kunde anse sig kränkt. Hittills har den nya mpox-varianten ”klad I” bara funnits i Kongo-Kinshasa, Rwanda, Burundi, Kenya och Uganda. Men nu har alltså det första fallet utanför Afrika konstaterats, och att det skedde i just Sverige borde knappast förvåna någon.

Personen, som vistats i Afrika, vårdas nu på sjukhus i Stockholm. Den nya varianten är troligen allvarligare och mer smittsam än den variant som Sverige tidigare har haft, men statsepidemiolog Magnus Gisslén menar att det inte finns anledning till någon större oro, även om man inte ska underskatta riskerna.

Så sent som igår förklarade Världshälsoorganisationen (WHO) utbrottet av mpox i Afrika som ett internationellt hälsonödläge. Det innebär att WHO kan införa akuta åtgärder och organisationen har redan gått ut med en inbjudan till vaccintillverkare, som nu kan anmäla sina mpox-vacciner för att användas i nödsituationer.

WHO har bett vaccintillverkarna att lämna in data som visar att deras vacciner är säkra och effektiva. Safe and effective. Ringer det en klocka? Det borde det göra.

Det är bara drygt fyra år sedan covid-19 orsakade en pandemi, och vid årsskiftet 2020-21 började Sverige med de så kallade vaccinationerna – som egentligen var injektioner av nödgodkända och ej färdigtestade substanser. Skrämselpropagandan var massiv och den som vägrade låta sig injiceras hängdes ut som en osolidarisk och egoistisk potentiell mördare. Folk kavlade upp. Smittspridningen fortsatte. Trots två, tre, fyra sprutor så fortsatte folk att insjukna. Så småningom förklarade myndigheterna faran över. Viruset hade, som genom ett trollslag, upphört att vara farligt. Men ”vaccinationerna” fortsätter, vissa har tagit sin åttonde injektion med mRNA.

Under den förra pandemin klarade sig Sverige relativt lindrigt undan, i ett globalt perspektiv. Vi slapp lock downs, skolorna förblev öppna och små barn slapp mRNA-substanserna – och detta tack vare en uråldrig, nordisk lagstiftning som garanterar individens rättigheter. Den lag som gällde under pandemin omöjliggjorde helt enkelt för politikerna att sätta medborgare i husarrest eller tvångsinjicera dem.

Det har man nu ändrat på.

Resultatet av pandemin var att läkemedelsbolagen skördade miljardvinster, globalisterna tog ett stort steg mot grundandet av en världsregering och vår egen regering tillskansade sig en ny lagstiftning som möjliggör extrema inskränkningar i medborgarnas fri- och rättigheter vid nästa pandemi. För den kommer. Det har vi fått höra oräkneliga gånger. Och nu kanske den är här.

Den här gången är Sverige ”bättre förberett”. Idag finns lagrummen för att stänga ner samhället, tvinga befolkningen i husarrest, upprätta läger för att isolera ”farliga” individer och dessutom tvångsinjicera varje individ med den substans regeringen anser nödvändig. Även barn kan idag tvångsinjiceras – mot föräldrarnas vilja – om staten bestämmer att det ska ske.

WHO har dessutom fått våra regeringar att skriva under på att de underställs WHO vid just ett sådant internationellt hälsonödläge som deklarerades i onsdags. Det innebär i praktiken att vi inte längre styrs av våra regeringar utan av WHO och dess generaldirektör, den folkmordsanklagade Tedros Adhanom Ghebreyesus,

Ska mpox, som redan kallas ”mon(k)eypox” i sociala medier, bli nästa guldgruva för läkemedelsindustrin och nästa lockande verktyg för de globalister som vill begränsa medborgarnas fri- och rättigheter? Det får framtiden utvisa. Men möjligheterna finns. Alla möjligheter finns, det har våra politiker sett till.

Så den dag WHO bestämmer att du måste kavla upp, så måste du det. Oavsett vad du vill. Oavsett om sjukdomen du måste ”vaccineras” mot inte är särskilt farlig och kan ge dig huvudvärk och ett gäng blåsor. Oavsett om viruset huvudsakligen sprids via homosexuella kontakter mellan män eller lån av sexleksaker. ”Nu kan viruset vara farligare”, säger de. Ja, kanske är det så. Det brukar bli så efter några varv i biolabben.

Poängen är att om (eller när?) WHO, Gates, Soros och gängen anser att det är dags att tjäna fler biljarder (och fortsätta depopulationen av jordklotet för klimatets skull) så har du inte längre möjlighet att säga nej. Din rätt att bestämma över din egen kropp upphör att existera när WHO så bestämmer och statsepidemiolog Magnus Gisslén har intygat att det finns vaccin till svenskarna om det skulle behövas och militären står redo att samla in de medborgare som trilskas.

Men sådana tvångsåtgärder skulle väl våra svenska folkvalda aldrig utsätta oss för? Inte här. Inte i Sverige. Det vore ju lika orealistiskt som att placera kärnvapen på svensk mark…