Nyheter

US Immigration and Customs Enforcement (ICE) har tappat bort upp till 291.000 ensamkommande barn under de senaste fem åren.

Detta enligt en ny chockerande rapport från generalinspektören för Department of Homeland Security (DHS).

Mer än 32.000 migrantbarn är inte längre registrerade av ICE, skriver American Greatness.

Under vår pågående revision för att bedöma ICE: s förmåga att övervaka platsen och statusen för UC: er som släppts eller överförts från dess vårdnad till Department of Homeland Security och US Department of Health and Human Services (HHS), fann vi att ICE överförde mer än 448 000 UC: er till HHS från räkenskapsåren 2019 till 2023.

ICE kunde dock inte redogöra för var alla UC som släpptes av HHS och inte dök upp som planerat i immigrationsdomstolen befann sig. ICE rapporterade att mer än 32 000 UC:er inte dök upp till sin förhandling i immigrationsdomstolen från räkenskapsåren 2019 till 2023.

Det noteras också att siffrorna kan vara mycket värre än vad som dokumenterats eftersom ICE har misslyckats med att utfärda Notice to Appear (NTA)-dokument till cirka 291 000 ensamkommande migrantbarn.

Department of Homeland Security’s Office of Refugee Resettlement (ORR) har en historia av att lämna över migrantbarn till ”sponsorer” som ofta tvingar dem att ta på sig slitsamma jobb eller utnyttjas sexuellt, vissa som virtuella sexslavar.

En åtalsjury i Florida har uttryckligen anklagat Biden-administrationen för att ha underlättat ”tvångsmigration, försäljning och övergrepp av utländska barn” genom sin kriminellt försumliga invandringspolitik.

Tusentals av dessa minderåriga ”har hamnat i kriminella jobb över hela landet i strid med lagar om barnarbete”, skrev New York Times i februari 2023.

70 procent av alla ensamkommande barn vid gränsen kommer från antingen Guatemala eller Honduras. I april utsattes Rädda Barnens kontor i Guatemala för en razzia av poliser från den särskilda åklagarmyndigheten mot straffrihet och civilpolisen.

Rädda Barnen har varit aktiva på båda sidor av gränsen mellan USA och Mexiko och är under utredning i Guatemala för barnhandel.

Jill Biden utsågs till styrelseordförande för Save the Children USA 2017, men har enligt uppgift avgått från posten. Biden-regimen har donerat 21 miljoner USD till organisationen sedan de tog över Vita huset.

Talman Mike Johnson reagerar starkt på rapporten och upprepar sin uppmaning att ställa ministern för inrikes säkerhet Alejandro Mayorkas inför riksrätt.

 

Harris och Biden har underlättat den största barnhandelsringen i amerikansk historia, skriver senator Josh Hawley (R).

Detta har skett som ett resultat av en medveten politik som har fört in någonstans mellan 10 och 20 miljoner illegala invandrare i USA sedan Biden tillträdde. Det är därför som vissa beskriver Biden som den största hallicken i världshistorien.

Det tog två år för Biden att röra sig någonstans nära gränsen. Migrantbarn är särskilt hårt drabbade. Demokraternas presidentkandidat Kamala Harris var ansvarig för den södra gränsen, men såg ingen anledning att besöka sitt ansvarsområde.

Hon hävdade att det inte spelade någon roll, eftersom hon inte heller hade varit i Europa.