Nyheter

Unga danska patrioter från Generation Identitær, förklädda till socialdemokrater, delade ut flygblad på Socialdemokraternas partikongress i Ålborg för att belysa partiets invandringspolitik och valfusk.

Två gånger i rad har det socialdemokratiska partiet gått till val på en s.k. stram invandringspolitik med många löften, men har misslyckats med att uppfylla dem. De senaste årens löften om att stänga muslimska friskolor, upprätta asylcenter i Afrika, bryta med skadliga konventioner och mycket mer är alla löften till väljarna som inte har följts upp, skriver GI på sin hemsida.

Den socialdemokratiska regeringen har inte uppfyllt sina löften. GI beskriver detta som ett valfusk.

Socialdemokraterna måste hålla sina egna löften och genomföra de utlovade invandringsbegränsningarna som de gick till val på.

Löftet om att det skulle vara omöjligt för en kriminell invandrare att bli dansk medborgare har inte heller uppfyllts.

För några månader sedan röstade Socialdemokratiet för att ge medborgarskap till tusentals människor, främst från Mellanöstern och Afrika. Detta trots att flera av dem hade dömts för brott som våld och bedrägeri. Men det brydde sig inte socialdemokraterna om. De röstade för att ge dem medborgarskap i alla fall.

En leende statsminister välkomnade GI varmt när de kom för att informera om partiets många brutna löften Foto: GI Danmark

.

Med andra ord har partiet gett kriminella migranter från Afrika och Mellanöstern arvsrätt över Danmark. Som Erna Solberg och vår egen kung har visat oss, delas våra medborgerliga rättigheter ut som godis.

Detta är ett svek mot de kommande generationerna som kommer att leva sida vid sida med morgondagens kriminella migranter – nu utrustade med danskt medborgarskap och rösträtt.

Socialdemokraterna måste sätta handling bakom orden om deras invandringspolitik ska tas på allvar och danskarnas trygghet och existens ska bevaras.

Justitieminister Peter Hummelgaard välkomnade också flygbladet om det socialdemokratiska valfusket. Foto: GI

Man kan säga att GI är extremister. Men det går inte att förneka att ungdomsrörelsen har ett visst mått av humor.