Nyheter

Secret Service-agenter avlossade skott mot en beväpnad man som de tror riktade sig mot Trump. Det är det andra mordförsöket mot Trump på drygt två månader. Den här gången var Secret Service på utkik.

En mycket allvarlig händelse enligt den lokala polischefen William D. Snyder.

Trump spelade golf på golfbanan i West Palm Beach när skottlossning hördes. Nu säger Secret Service att det var de som sköt. Mer information väntas senare under kvällen.

Trump säger att han är säker. Han lovar att fortsätta kampanjen och aldrig ge upp.

Media och Dnaemokrater försökte i söndags skylla på Trump och Vance för att de fokuserade på immigration och dess problem. Pennsylvanias guvernör, Josh Shapiro, sa att de två tog på sig ett stort ansvar.

Då är det Trump som återigen hotas, förmodligen till livet.

En gärningsman ska ha gripits. En vit man, säger man.

Secret Service har inte råd med fler misstag. Rapporten om vad som hände den 13 juli i Butler Pennsylvania borde vara helt förödande, enligt både republikaner och demokrater.

Attentatet kommer säkert att ge Trump ett lyft efter en svagare prestation än väntat under debatten i tisdags. Trump lät sig provoceras och blev arg. Han sa att han inte ville ha fler debatter, men verkar inte så säker på det längre.

Hans framträdande i Butler den 13 juli väckte beundran över hela världen. Trump reste sig och knöt näven. Han kommer aldrig att ge upp.

Amerikaner gillar vad de ser. De gillar en fighter.