Gästskribent

Ute Krüger är från Tyskland, men har bott i Sverige i nästan 20 år, arbetat många år som överläkare där och talar mycket bra svenska. Hon är specialiserad inom patologi och är även cancerforskare.

Krüger har decennier av erfarenhet av att analysera hur förändringar i patienters celler kan kopplas till specifika sjukdomar. Hon har hjälpt till att ge ut en bok på tyska med dokumentation av patienter som troligen har dödats av coronavaccinerna. I samband med detta gav hon en längre videointervju på svenska.

Tillsammans med professor Walter Lang har Ute Krüger gett ut fackboken Geimpft – gestorben. Histopathologischer Atlas der Corona-Impfschäden. Gedenkschrift für Prof Arne Burkhardt. Detta kan översättas med ”Vaksinert – død. Histopatologisk atlas över skador orsakade av coronavaccin. Minnesbok för professor Arne Burkhardt”. Boken innehåller 138 sidor med 112 illustrationer och 57 fallbeskrivningar. Arbete pågår med att översätta den till engelska.

De avlidna som beskrivs i boken kom från olika åldersgrupper. Den yngsta var en 16-åring. Personerna hade fått mellan en och fyra doser av coronavaccin innan de dog. De fick olika vacciner, bland annat från AstraZeneca och Moderna, men det vanligaste var den mRNA-baserade produkten från Pfizer-BioNTech.

Massvaccination mot coronaviruset inleddes 2021. Personer som Steve Kirsch har dokumenterat en indirekt, statistisk koppling mellan coronavirusvacciner och överdödlighet sedan 2021. Här talar vi dock om konkreta bevis baserade på vävnadsprover från patienter.

Hur många har skadats av mRNA-baserade så kallade corona-vacciner?

Redan 2021 varnade den avlidne tyske patologen Arne Burkhardt och hans kollega Walter Lang för att obduktionerna av flera avlidna patienter visade att de troligen hade dött av skador orsakade av covid-19-vacciner. Denna slutsats avvisades av myndigheterna. Flera av patienterna obducerades eftersom de anhöriga själva var osäkra på varför personen hade dött.

De mycket erfarna patologerna Burkhardt och Lang, som arbetade i Reutlingen i Tyskland, tog emot vävnadsprover som skickades av patologiska eller rättsmedicinska institut från hela Europa. Man prioriterade att analysera dödsfall som kunde kopplas till vaccinationen. Men även vävnadsprover från levande patienter skickades in om det fanns en misstanke om att vaccinationen kunde vara orsaken till vävnadsskadan.

Boken som Krüger är medförfattare till är ett pionjärarbete. De använder specifika vävnadsprover från patienter och kopplar deras sjukdomshistoria eller dödsfall direkt till de så kallade coronavaccinerna.

Vaccinerna skadar olika delar av kroppen på cellnivå och kan också orsaka blodproppar. Ute Krüger betonar att vaccinskadorna inte är specifika för bara ett organ. Förändringar och skador hittades över hela kroppen på den avlidne i de fall där de kunde kontrollera detta. Analyser med hjälp av mikroskop visade också att ju fler injektioner den avlidne hade fått, desto större var skadorna.

Den brittiska patologen Claire Craig stöder slutsatsen att injektionerna orsakar skador på celler och organ över hela kroppen. Mindre vaccinerade områden i Storbritannien och andra länder har haft mindre överdödlighet. Skadorna handlar dock inte bara om dödsfall, även om det finns ett skrämmande antal sådana. Det finns också fler människor som är sjuka, med olika symtom. Återigen kan vi se ett liknande mönster i flera länder. Craig menar att befolkningen fick höra lögner från sina egna myndigheter under nedstängningarna 2020 och vaccinationskampanjen som inleddes 2021. Hon drar slutsatsen att de så kallade vaccinerna ledde till hjärtinfarkter och överdödlighet samt höga nivåer av funktionsnedsättning och långtidssjukdom.

Det finns konkreta bevis för att mRNA-baserade injektioner kan orsaka skador över hela kroppen, från huden till hjärnan, hjärtat, ögonen, lungorna, njurarna, musklerna, könsorganen, äggstockarna eller testiklarna. Krüger antyder till och med att de som vaccineras kan få fler rynkor.

Det har länge varit känt att ett betydande antal kvinnor har upplevt menstruationsstörningar efter vaccination mot coronaviruset. I sin bok tar Ute Krüger och Walter Lang upp ett exempel på en 19-årig flicka som hade spikproteiner i äggstockarna, vilket sannolikt leder till inflammation och potentiella skador. De har också inkluderat en 29-årig man som hade mycket låg spermieproduktion efter vaccination.

Det finns potentiella tecken på att coronavaccinerna kan minska fertiliteten hos både kvinnor och män. Huruvida detta är en kortsiktig, långsiktig eller permanent effekt av mRNA-sprutorna vet vi ännu inte.

Det är värt att notera att antalet födslar också har minskat i ett antal länder sedan 2021. Många länder kämpade redan 2019 med låga födelsetal, men de har sjunkit ytterligare några snäpp de senaste åren. Ute Krüger avvisar inte möjligheten att injektionerna har bidragit till de sjunkande födelsetalen sedan 2021.

Fokus bland vaccinkritiker som Peter A. McCullough har legat på myokardit, hjärtmuskelinflammation. Det har förekommit ett ovanligt högt antal fall av detta efter coronavirusvaccinationen. Det finns starka misstankar om att detta har bidragit direkt till flera års internationell överdödlighet.

Ett ovanligt stort antal barn och ungdomar utan känd sjukdom dör plötsligt av hjärtsvikt. Detta har pågått sedan 2021 i många länder och pågår fortfarande i skrivande stund.

Den yngsta patienten som Ute Krüger berättar om i videointervjun var en 16-årig flicka. Först ville hennes mamma inte att hon skulle ta vaccinerna, men hon var tvungen att göra det om hon ville åka på en skolresa. Kort därefter blev hon mycket sjuk. 22 dagar efter att hon hade fått sin andra dos av coronavaccinet var hon död. Krüger visar med hjälp av mikroskopbilder att många enskilda celler i den avlidna 16-åringens hjärta helt enkelt hade fallit sönder.

Professor Angus Dalgleish, en av de ledande experterna på cancer i Storbritannien, befarar att de så kallade coronavaccinerna också kan öka risken för olika typer av cancer. Han har upprepade gånger sagt att injektionerna är så farliga att de måste stoppas omedelbart.

Krüger har forskat på bröstcancer i många år vid Lunds universitet. Efter massvaccinationen 2021 upptäckte hon att flera av hennes patienter plötsligt utvecklade en mer aggressiv och snabbväxande cancer. Krüger har använt termen ”turbo-cancer” för att beskriva detta fenomen sedan slutet av 2021. Patienterna blev också allt yngre. Flera specialister har observerat samma sak.

Hösten 2022 varnade Ute Krüger för uppkomsten av en ny typ av snabbväxande ”turbotumörer”. Många olika typer av cancer har ökat markant under de senaste åren, både hos män och kvinnor. Hon har slagit larm i forskarvärlden, men inte fått det gensvar hon hoppats på. I Kalmar, där Krüger var anställd som överläkare, var ingen intresserad av den utredning hon föreslog.

Läkare från flera länder rapporterar om ovanligt aggressiva cancerformer, ofta hos oroväckande unga människor. Den kanadensiske läkaren William Makis hävdar att de ser tonårsflickor eller flickor i 20-årsåldern med avancerad bröstcancer. De har ingen familjehistoria av sjukdomen, men de har vaccinerats mot covid-19 eftersom de var tvungna att göra det för att kunna fortsätta studera på universitet eller arbeta som lärare eller sjuksköterska. De har heller aldrig sett så många fall av tjocktarmscancer hos unga människor. Dr Makis säger: ”Vi har ett helt annat mönster när det gäller cancer. De växer extremt snabbt, de metastaserar mycket snabbt och de är resistenta, i många fall helt resistenta, mot konventionell kemoterapi eller strålbehandling. Det är också något som vi inte har sett tidigare.”

Om det verkligen finns en koppling mellan coronavacciner och en ökad risk för aggressiv cancer finns det två möjligheter. Den ena är att de s.k. vaccinerna försvagar immunförsvaret så att man får ett sämre försvar mot cancer eller andra sjukdomar. Den andra är att injektionerna aktivt kan orsaka cancer. Dessa två förklaringar behöver inte utesluta varandra. De kan båda vara sanna.

Ute Krüger verkar misstänka att injektionerna aktivt kan orsaka cancer genom att skada kroppen på cellnivå.

Återigen är det viktigt att understryka att mRNA-baserade injektioner inte är traditionell vaccinteknik. Det handlar om experimentell genterapi som före 2020-2021 aldrig tidigare hade testats på människor i stor skala.

Pfizer, BioNTech och Moderna borde tvingas redovisa allt de vet eller misstänker om effekterna av dessa produkter. Å andra sidan är det tänkbart att inte ens tillverkarna vet allt om eventuella långsiktiga biverkningar.

Även om de kanske inte vill höra det, är de hundratals miljoner människor som har tagit en eller flera injektioner av mRNA-injektioner nu deltagare i det största medicinska experimentet i mänsklighetens historia. Vi vet inte med säkerhet vilka effekter dessa injektioner kommer att ha efter fem, tio eller tjugo år.

Ute Krüger har nu sagt upp sig från sin tjänst som patolog inom den svenska sjukvården. Hennes upplevelser efter coronavaccinationen har gjort henne desillusionerad över hela systemet. Vad hände med principen om att ta hand om patienter och inte göra någon skada?

Krüger säger att det inte känns meningsfullt att behöva diagnostisera cancertumörer som en annan kollega kan ha orsakat med coronavaccin. Hon har nu en privatklinik där hon fokuserar på att förebygga sjukdomar innan de uppstår, inte bara behandla dem i efterhand.