×

Ur flödet/i korthet

Elon Musk har precis chockerat världen genom att förutspå att om Trump inte vinner presidentvalet kommer det inte att bli fler val i USA. Uttalandet kom under ett samtal nyligen med Tucker Carlson. Jag undrar vad han menar med ett så dramatiskt uttalande?

Som Musk förklarar, är det snarare så att val kommer att bli meningslösa eftersom det Demokratiska etablissemanget kommer att påskynda importen av valboskap från hela världen, som kommer att bli beroende av välfärd som delas ut av en alltmer allsmäktig stat. Migranterna slutar därför som trygga Demokratiska väljare.

Under nästan fyra år har Biden-administrationen medvetet hållit gränserna öppna för att möjliggöra en massinvasion av utlänningar, som den försöker placera i de så kallade swingstaterna, det vill säga stater där Republikanerna hittills haft en chans att vinna . Om Kamala Harris vinner kommer swingstaterna inte längre att existera. De kommer att bli enpartistater som Kalifornien, där Demokraterna kan räkna med två tredjedelar av rösterna.

USA kan sluta som en stor enpartistat, på samma sätt som det var i Sovjetunionen och som det är idag i Kina och Nordkorea.

Kalifornien har precis antagit en lag som förbjuder krav på identifiering av väljare. Du kan med andra ord komma direkt från Venezuela, Kina, Iran eller Kongo och rösta dagen efter.

Allt står på spel i valet den 5 november. Det kan vara det sista andetaget för demokrati och frihet, och inte bara i USA. Resten av den tidigare fria världen riskerar att sjunka ner i totalitarismens eviga mörker. För ingen tror väl att friheten kommer att överleva i Europa efter att den har gått under i USA?

Som Elon Musk också påpekar är den härskande klassen bakom det Demokratiska partiet livrädd för att Trump ska vinna. Denna rädsla beror bland annat på att Trump kan offentliggöra namnen på kändisar som har deltagit i Jeffrey Epstein och ”Diddy” Combs sex-, drog- och våldtäktsorgier, även med minderåriga.

För att förhindra Epstein från att avslöja någonting mördades han när han satt i fängelse i New York, och många fruktar nu att samma öde kommer att drabba Combs.

Donald Trump har redan blivit utsatt för två mordförsök, och man måste vara en stor optimist för att tro att han kommer att vinna presidentvalet.